YAZAR: Cio
Tarih: Sal Arl 06, 2005 12:56 pm
bak senatör kardesım. aşk ınsana acı falan cektırmez. acıyı kişi kişiye bile bile çektırır ozaman buda aşk deildir.diosunkı aşık olupta mutlu olan kaç kişi war(istisnalar hariç) kişiler karsılıklı aşık olunca mutsuz olamaz,aşk insana mutsuzluk wermez,mutsuzluğu tek taraflı kişiler yasar platonık aşıklar yada aşkını ılan edıpte karsılık alamayan kişilerdir bunlarda. bılmıyorum da ben aşık oldum we aşkımada bı karsılık alabıldım 3 yılı aşkın bı zamandır gorsuyoruz we 1 ay once nısanlandım. ayrıca aşk kalıcı deildir,aşkın omru 3 yıldır dıenlerede katılmıyorum. kişi aşık oluyo we aşkının omru bıtıyo sonra sewgıye donusuyo we aşkını hayatının insanını kaybedınce aşkı tekrar hatırlıyo öldüğü sandığı aşkını hatırlıyo tekrar. ama arkadaşım bak şunuda soleyım;onemlı olan ne aşktır nede sewgı,önemı olan saadece saygıdır,saygı oldugu surece sewgı yurur,sen aşık oldugun insanın senın kurallarını aşması tacız etmesı sendekı askı zamanla sondurur ama kişilerin degerlerıne werılen saygıyla aşkınıda sewgınıde yurutmen mumkundur we son olarak sunu soluyorum saygıda kişinin zewklerıne saygı deildir mesela kendımden ornek wereyım ben kıskanc bı erkeğim we nişanlım benım degerlerımı kendı zewklerınden once tutmaz we açık sacık gıyınırse ozaman ıpler kopar. senatör kardesım aşk inan acı cektırmez we bunu gercekten yasayana kadarda anlayamassın. HERŞEY SAYGIDA ANLAYIŞTA BİTER
Saygılarımla
Doğu Oğuz ŞAHİN