08/01/2009    iPNo: 38.103.63.58
Mail Girisi  |
WEBMAİL  |  DİZİN  |  İLETİŞİM  |  REKLAM  |  HAKKIMIZDA
E-kart  |  Wallpaper  |  Download  |  Forum  |  Sohbet  | Üyeler  |  Edebiyat  |  Avatarlar  | Güzel Sözler  |  İnternet  |  Haberler  |  Canlı Tv İzle  |  Zorluk Çektikleriniz  |  Tarih  |  İsim Sözlüğü  |  Öğreniyorum  |  Oyun  |  Burçlar  |  Radyo Dinle  |   Hosting Hizmetleri  |  Web Messenger  |  Online Müzik
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Şiir Bahçesi
KEANU
KEANU Offlinedir 
WebMaster
<font color=red><b>WebMaster</b></font>
Son Görülüşü: 12 Ksm 2008
Seviye:38

Altın: 330794
KEANU
Mesaj No: 12220 - Mesaj No - 12220Tarih: Cum May 20, 2005 2:25 pm    Mesaj konusu: .::. Başlık Açmadan Önce Okuyunuz .::. Alıntıyla Cevap Ver
Arkadaşlar, Şiir başlığı açarken dikkat edilmesi gerekenler şunlar :

Forumda aynı Bölüme 1 gün içerisinde en fazla 2 başlık açma kuralı uygulanmaktadır. Bunun amacı aynı anda bir sürü başlık açıp diğer konuları aşağıya kaydırmamak ve daha önce açılmış olan başlıklara daha güzel yorumlar yazılmasını sağlamak içindir. Başta Paylaşmak İstediklerim olmak üzere tüm bölümlerde geçerlidir. Daha önceden Şiir bölümü de günde 2 başlıktı fakat haddinden fazla başlık açıldığı için Şiir bölümünde yukardaki kural geçerlidir artık.

Teşekkürler...

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger Başa dön
_AnGeL
_AnGeL Offlinedir 
~Forum Admin~
~Forum Admin~
Son Görülüşü: 19 Şub 2007
Seviye:50

Altın: 26797
_AnGeL
Mesaj No: 45070 - Mesaj No - 45070Tarih: Pts Oca 16, 2006 11:24 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
ARKADASLAR AÇACAGINIZ KONU BAŞLIKLARINI İLK ÖNCE AŞAGIDAKİ LİNKTEN FORUMA DAHA ONCE EKLENMİŞ OLUP OLMADIGINA BAKIN LUTFEN
Linkleri sadece üyeler görebilir!
Üye değilseniz kayıt olmak için Burayı tıklayın. Üye iseniz lütfen yukarıdaki giriş linkine tıklayınız!

DAHA ÖNCE ACILAN BIR BASLIGIN TEKRAR ACILMASI HALINDE EN SON EKLENEN SILINECEKTIR

Melek Olmak Değil Derdim
Ama Asla Ben $eytan Olmak İstemiyorum...

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
Yeni Başlık Gönder || Bu başlık kilitlenmiştir
Mesajları göster:   
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Şiir Bahçesi Pdf Tüm saatler GMT +2 Saat
1 . sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: