08/01/2009    iPNo: 38.103.63.58
Mail Girisi  |
WEBMAİL  |  DİZİN  |  İLETİŞİM  |  REKLAM  |  HAKKIMIZDA
E-kart  |  Wallpaper  |  Download  |  Forum  |  Sohbet  | Üyeler  |  Edebiyat  |  Avatarlar  | Güzel Sözler  |  İnternet  |  Haberler  |  Canlı Tv İzle  |  Zorluk Çektikleriniz  |  Tarih  |  İsim Sözlüğü  |  Öğreniyorum  |  Oyun  |  Burçlar  |  Radyo Dinle  |   Hosting Hizmetleri  |  Web Messenger  |  Online Müzik
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Hikayeler
TaTLixPeRi
TaTLixPeRi Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye
Son Görülüşü: 16 Oca 2006
Seviye:50

Altın: 10103
TaTLixPeRi
Mesaj No: 13924 - Mesaj No - 13924Tarih: Prş Hzr 02, 2005 9:33 pm    Mesaj konusu: ...: biR aSkeRin hikayeSi :... Alıntıyla Cevap Ver
Bir Askerin Hikayesi

Vietnamda savastıktan sonra evine dönmekte olan bir asker hakkında bir
hikaye anlatılır...
San Fransisco dan ailesini aradı ve:

''Anne baba,eve dönüyorum ama sizden bir sey rica ediyorum.

Yanımda bir arkadaşımı da getirmek istiyorum.''Memnuniyetle... onunla tanısmak isteriz,'' diye cevapladılar.

Oğulları:''Bilmeniz gereken bir sey var''diye devam etti. ''Arkadasım savasta agır yaralandı.Bir mayına bastı ve bir koluyla ayagını kaybetti. Gidecek hic bir yeri yok, onun gelip bizle kalmasını istiyorum.''Bunu duyduguma üzüldüm oglum. Belki onun baska bir yer bulmasına yardımcı olabiliriz.''

''Hayır anne, baba onun bizimle yasamasını istiyorum.'' ''Oglum'' dedi babası, ''Bizden ne istedigini bilmiyorsun.Onun gibi özürlü biri bize korkunc yük olur. Bizim kendi hayatımız var, ve bunun gibi bir seyin hayatımıza engel olmasına izin veremeyiz. Bence bu arkadasını unutup eve dönmelisin. O kendi basının caresine bakacaktır.''

Oglu o anda telefonu kapattı. Ailesi ondan bir süre haber alamadı. Ama bir kac gün sonra, San Francisco polisinden bir telefon geldi.Ogullarının yüksek bir binadan düsüp öldügünü öğrendiler. Polis bunun intihar olduğuna inanıyordu.Üzüntü dolu anne-baba hemen San Francisco ya uctular ve ogullarının cesetini tesbit etmek icin sehir morguna götürdüler. Onu tanıdılar, ve bilmedikleri bir sey daha ögrenince dehsete düstüler.

ve ögrendikleri sey;...

Ogullarının sadece bir kolu ve bir bacagı vardı..

SeVmEyI BiLiYoRsAn SeV..BiLmIyOrSaN KiYmA O CaNa..SeVmEk YüReK IsTeR GüZeLim, Ya SeVeCeKsIn YaDa O YüReGi TaSiMaYaCaKsIn

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Başa dön
CAPKIN_KRAL
Misafir

Seviye:0
Mesaj No: 13999 - Mesaj No - 13999Tarih: Cmt Hzr 04, 2005 9:24 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
en ıyısını yaptı en ıyısıde boleee
Başa dön
TaTLixPeRi
TaTLixPeRi Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye

TaTLixPeRi
Mesaj No: 14039 - Mesaj No - 14039Tarih: Cmt Hzr 04, 2005 2:23 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
evet

SeVmEyI BiLiYoRsAn SeV..BiLmIyOrSaN KiYmA O CaNa..SeVmEk YüReK IsTeR GüZeLim, Ya SeVeCeKsIn YaDa O YüReGi TaSiMaYaCaKsIn

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Başa dön
Kuzandonozlu
Kuzandonozlu Offlinedir 
Havalı Üye
Havalı Üye
Son Görülüşü: 02 Tem 2006
Seviye:33

Altın: 3222
Kuzandonozlu
Mesaj No: 14103 - Mesaj No - 14103Tarih: Pts Hzr 06, 2005 1:01 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
bazıları hep kendini düşünü yo bu dünya ölümlü dunya başkalarını da düşünmek lazım

Yaşamak İçin Bir Nedenim Varsa Bilesin Ki Ölmek İçin İki Nedenim Var

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger Başa dön
TaTLixPeRi
TaTLixPeRi Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye

TaTLixPeRi
Mesaj No: 14222 - Mesaj No - 14222Tarih: Çrş Hzr 08, 2005 5:42 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
evet aynen

CAPKIN_KRAL
Misafir

Mesaj No: 14265 - Mesaj No - 14265Tarih: Çrş Hzr 08, 2005 8:17 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
kardesım dunya dedıgın adam olsaydı yuvarlak olmazdı
Başa dön
TaTLixPeRi
TaTLixPeRi Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye

TaTLixPeRi
Mesaj No: 14285 - Mesaj No - 14285Tarih: Çrş Hzr 08, 2005 8:52 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
ehhh Smile

Kuzandonozlu
Kuzandonozlu Offlinedir 
Havalı Üye
Havalı Üye

Kuzandonozlu
Mesaj No: 14314 - Mesaj No - 14314Tarih: Çrş Hzr 08, 2005 11:10 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
ewet senin gibi yumurta oldu de bağa yalan

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger Başa dön
CAPKIN_KRAL
Misafir

Mesaj No: 14527 - Mesaj No - 14527Tarih: Sal Hzr 14, 2005 7:08 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
dımı habersız ayder yapan ben degılımmm

kuzına

Başa dön
Kuzandonozlu
Kuzandonozlu Offlinedir 
Havalı Üye
Havalı Üye

Kuzandonozlu
Mesaj No: 14790 - Mesaj No - 14790Tarih: Prş Hzr 16, 2005 11:41 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
kardeşim kafede olsaydın çarşıda gezmesen allah bilir ne ediyonun çarşıda

CAPKIN_KRAL
Misafir

Mesaj No: 16427 - Mesaj No - 16427Tarih: Cmt Hzr 25, 2005 8:09 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
carsıda ne ısım olacaktı ıs ıste olemmm ama sız sımdı kız meselesı dersınız huyunuz kurusun
Başa dön
Kuzandonozlu
Kuzandonozlu Offlinedir 
Havalı Üye
Havalı Üye

Kuzandonozlu
Mesaj No: 16751 - Mesaj No - 16751Tarih: Pzr Hzr 26, 2005 11:16 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
yoo ben demedim sen söledin

siyah_lale
siyah_lale Offlinedir 
Etkin Üye
Etkin Üye
Son Görülüşü: 02 May 2006
Seviye:15

Altın: 581
siyah_lale
Mesaj No: 17272 - Mesaj No - 17272Tarih: Çrş Hzr 29, 2005 3:43 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
biraz duyarlı insanlar olsak zaten bu dünya bu kadar kötü olurmuydu anlayabilene çok güzl bir hikaye Crying or Very sad

Kadin erkegin kaburgasindan yaratildi, ayaklarindan değil, oyle olsaydi ezilirdi; ustun olmasin diye basindan da yaratilmadi.
gogsunden yaratildi esit olsun diye;kolun biraz altindan korunsun diye.kalp hizasindan SEVILSIN diye

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
KEANU
KEANU Offlinedir 
WebMaster
<font color=red><b>WebMaster</b></font>
Son Görülüşü: 12 Ksm 2008
Seviye:38

Altın: 330794
KEANU
Mesaj No: 17275 - Mesaj No - 17275Tarih: Çrş Hzr 29, 2005 3:48 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Yine Ağlatacaksınız Beni Ya Sad Böyle Derinden Vurmayın Beni Wink
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger Başa dön
TaTLixPeRi
TaTLixPeRi Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye

TaTLixPeRi
Mesaj No: 17277 - Mesaj No - 17277Tarih: Çrş Hzr 29, 2005 3:49 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
KEANU demiş ki:
Yine Ağlatacaksınız Beni Ya Sad Böyle Derinden Vurmayın Beni Wink

aman aglama yoksa bizde aglariz egze ailesi yani..sonra zor susturursunuz abis Smile

Yeni Başlık Gönder || Cevap Gönder
Mesajları göster:   
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Hikayeler Pdf Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki | Tümünü Göster
1 . sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin: