^<^SiZ DOSTLARIM^>^Hanginiz BöyLe Yemin EdebiLirisniz
YAZAR: SON@Y
Tarih: Pzr Tem 09, 2006 10:13 am
Bugün olduğu gibi yarın da, yarından sonra da, Ondan sonraki gunlerde de gozlerimdeki yerinin degismeyecegine...Seni bir omur sevecegime...Kelebeklerin renklerinin insanı büyülemesi gibi, yarınımda da hep sevginle yasayacagıma... Her bakısında okudugun o gozleri her zaman yanımda gorecegine, en yakın dostun, en yakın sıradan, en yakın arkadasın olacağıma... Sıkıntının sıkıntım; üzüntünün üzüntüm olacana...Her kızgın anını sevince dönüştürecegime...Her üzgün anında tebessümün geri gelmesi icin elimden geleni yapacagıma...Asla ve asla soguktan ve yanlızlıktan ölmeyecegime...Yanında olmadıgım ve varlıgıma ihtiyacın oldugu her anda bir ruzgar olup seni saracagıma...Gozumun gozune dedigi her an; sana yeniden asık olup seni bir periye donusturecegime...Yasam boyu her sabah sana AŞIK olarak uyanacagıma...Sen uyurken sana bakıp, Senin ve Benim icin dualar edecegime...Hasta oldugun zaman sana corba yapacagima...Seni asla uzmeyecegime... Seni kızdırırsamda bunu bilmeden yapacagımdan hemen ozur dileyecegime...Beni tanıdıgın gun, benden gordugun neyse, omrunce ayn beni gorecegine...Sevgimin asla degismeyecegine...Sevgimin asla azalmayacagına...Bilakis her gun buyuyen bir sevgiyi dönüp mutluluk ormanlarına seni tasıyacagıma...Senin herseyin onunde oldugun gerceginin asla değismeyecegine...Seni asla ihmal etmeyecegime...Senin sadece 14 subat`ta değil, 365 tane Sevgililer Gunu`nde 365 tane ismin olacagina...Sana yalan soylemeyecegime...Baskalarının yanindayken seni asla unutmayacagıma...Elini usul usul, korka korka tuttugum o ilk gundeki aynı heyecanı hep yasayacagıma...Bir omür senin elini birakmayacagima...Bir ömür CANIM olarak kalacagına...Tum balonları senin icin gokyuzune salacagıma... Tum ciceklerde seni gorecegime...Okyanuslarda seni dalga yapacagıma...Yıldızlara kement atacagıma...Gokkusagına salıncak kurup 7 renge senin rengini karıstiracagıma...Her satırda seni yazacagıma...Seni izleyecegime ve sana seslenecegime...Hic bir seyin, hicbirzaman senin onune gecemeyecegine...Her gunun bir oncekinden daha guzel olacagina...Her anın unutulmazlık zincirine bir yenisini ekleyecegine... Sana her zaman HAYATIM diyecegime...

Seni sonzukluk kadar cok sevecegime...

Sen, ''SEN'' oldugun icin seni sevecegime...

Seni ''Bir omurden de ote'' sevecegime...

Seni Seviyorum diyecegime...

SOZ VERiRiM...

YAZAR: darkshine
Tarih: Cmt Tem 29, 2006 12:22 pm
çok iiddalı gibi göründsede gerçek ölümüne bir aşk olduktan sonra neden olmasın ... yeter ki karşında ki insan o değere layık olsun ...

YAZAR: rose
Tarih: Cmt Ağu 26, 2006 8:30 pm
hem yemin etmek önemli değil o yemini yerine getirmek önemli

sana aynen katılıyorum abi

-> Paylaşmak İstedikleriniz -> PDA Görünüm - Ana Sayfa
Tüm saatler GMT +2 Saat

Full versiyon Görüntüle

Phpbb PDA Görünüm
Egze Bilişim & Hosting Hizmetleri Tarafından Yazılmıştır.
Writed by Cybernet © 2004 - 2006 All rights reserved.