08/01/2009    iPNo: 38.103.63.58
Mail Girisi  |
WEBMAİL  |  DİZİN  |  İLETİŞİM  |  REKLAM  |  HAKKIMIZDA
E-kart  |  Wallpaper  |  Download  |  Forum  |  Sohbet  | Üyeler  |  Edebiyat  |  Avatarlar  | Güzel Sözler  |  İnternet  |  Haberler  |  Canlı Tv İzle  |  Zorluk Çektikleriniz  |  Tarih  |  İsim Sözlüğü  |  Öğreniyorum  |  Oyun  |  Burçlar  |  Radyo Dinle  |   Hosting Hizmetleri  |  Web Messenger  |  Online Müzik
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Kendi Kalemimden
diamond
diamond Offlinedir 
Kadrolu Üye
Kadrolu Üye
Son Görülüşü: 18 Nis 2008
Seviye:32

Altın: 6223
diamond
Mesaj No: 60651 - Mesaj No - 60651Tarih: Pzr Tem 01, 2007 4:48 pm    Mesaj konusu: )= Alıntıyla Cevap Ver
özlüyorum seni, beni duyabiliyormusun...
çığlıklarımı anlatmaya çalışırken,fısıltılarını duyamaz oldum..herşey o kadar karanlık ki güneş doğmuyor artık.sen yoksun hayat da yok..seni sadece rüyalarımda görürü oldum artık,herşey bitti..Ne gecelerimdesin nede sabahımda..uyandığımda göremiyorum artık seni...artık sadece hayalin duruyor başucumda. Bari ona dokunayım ,onun kokusunu çekeyim içime diyorum..olmuyor...korkuyorum,elimi uzattığım an yok olacakmışsın gibi geliyor,dayanamıyorum...sözlerin içimi acıtsada ben onlara katlanabiliyorum , çünkü ben seni seviyorum...belki tam tersini düşünüyorsun ama gerçek bu. yNlışlarımızı düzeltmeye çalıştıkça benden bir adım daha uzaklaşıyorsun. AStık sana eskisi kadar yakın değilim..hatta yakın bile değilim...tanımlayamayacağım kadar uzaksın benden,özlüyorum özlüyorum özlüyorum...ama bir yandan da yaklaşmaya korkuyorum..başucumdaki hayalini bile alıp götürmenden korkuyorum..zifiri karanlık bi geceden farkı olmayan sabahlarımda beni yanlız,yapayalnız uyanmak zorunda bırakmandankorkuyorum...sensizlikten çok korkuyorum...
bu gitme çığlığımı duymayacaksın belki hiçbir zaman..içten içe de olsa haykırmak istiyorum..yalvarırım gitme,bırak gece bile aydınlık olsun bırak her günüm yeni bir umutla başlasın...
gitmeni istemiyorum,kal yanımda yanlızlığımı da al götür...yerine "sen"i ver bana geri..sensizliğin kuyusundan çıkar artık beni..
yeterince düştüm,hala da düşmekteyim...üzülme diye o kadar çaba sarfediyorum ki düştüğümü görmüyorsun bile...ama artık dibe vurmak üzereyim,hala vakit var yol yakınken kurtar beni..çek aydınlığa ,gçklere doğru...kurtar beni yalvarırım...

---------------------------

Kırık bir hayatın günlüğünden düşen,,notlar,notalar,şiirler,şarkılar.......

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger Başa dön
Yeni Başlık Gönder || Cevap Gönder
Mesajları göster:   
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Kendi Kalemimden Pdf Tüm saatler GMT +2 Saat
1 . sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Arşiv

Telif Hakkı © 2004 - 2009 Egze Bilişim & Hosting Hizmetlerine Aittir