09/01/2009    iPNo: 38.103.63.58
Mail Girisi  |
WEBMAİL  |  DİZİN  |  İLETİŞİM  |  REKLAM  |  HAKKIMIZDA
E-kart  |  Wallpaper  |  Download  |  Forum  |  Sohbet  | Üyeler  |  Edebiyat  |  Avatarlar  | Güzel Sözler  |  İnternet  |  Haberler  |  Canlı Tv İzle  |  Zorluk Çektikleriniz  |  Tarih  |  İsim Sözlüğü  |  Öğreniyorum  |  Oyun  |  Burçlar  |  Radyo Dinle  |   Hosting Hizmetleri  |  Web Messenger  |  Online Müzik
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Paylaşmak İstedikleriniz
SERSERİ
SERSERİ Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye
Son Görülüşü: 03 Hzr 2008
Seviye:40

Altın: 4535
SERSERİ
Mesaj No: 44921 - Mesaj No - 44921Tarih: Cmt Oca 14, 2006 2:53 am    Mesaj konusu: ..::YÜREĞİME İYİ BAK EMİ::.. Alıntıyla Cevap Ver
Gittin, beni bende bıraktın.Umudum olmuştun bir solukluk, dinlendim.Acımın en koyusunu beyaza çevirdin.Oysa, hani bazen tam uykuya dalarken düşersin bir boşluğa irkilirsin.Öyleyim şimdi.Eylül dolunayı bu gece son dolunay kışa varmadan bir yazıda okudum.Işıltılı gecelere paydos, puslu, gri gecelere merhaba...Eylül dolunayı ışıt yüreğimi son kez.Karalara merhaba demeden son kez aydınlat içimi.Sevdamın gözlerini göreyim ışık ışık. Evet veda ışıltılı gecelere, benim de sana yürek vedam olsun bu gece.Sevdama veda edemem ama çok iyi biliyorum.O hep içimde sen bilsen de bilmesen de...Benim için dolunaya bak ne olursun sevdiğim.Buna bile değmeyecek miydi bu yüreğim?

İçimdeki acı öyle bir sarmış ki bedenimi.Yaşamla ölüm arasındaki çizgideyken bile seni düşünüyorum.Dakikalar geçmiyor, Saatlere telefona bakmaktan yoruldum.Bu kadar yanımda bu kadar canımdayken neden uzaksın? Neden yoksun? Güneşin şu parlaklığı bile bana ne kara şimdi.Ne değişecek seni sevsem demiştin ya.Öyle çok şey değişecekti ki oysa.Yaşama umudum olacaktı bu sevgin.Sevgime karışacaktı, çoğalacak, akacak akacaktı...

Tekrar tekrar yaşamak, tekrar tekrar ölmek sende.Gittim mi? Sor yüreğine...''Bırakıp gidersem seni , yağmurlar canımı alsın.'' Hep bende sen olacaksın.Yine yeşil gözlerine bakmayı, karışık saçlarını bir gün karıştırmayı hayal edeceğim.Sevgim seni korusun.Yüreğin huzur bulsun ömür boyu.Paramparça ettiğin ruhum, kalbim hep seni sevecek... ...

Gözyaşlarımla süsledim bu yazımı, yüreğimdir iyi bak emi...

ALINTIDIR......

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder Başa dön
diamond
diamond Offlinedir 
Kadrolu Üye
Kadrolu Üye
Son Görülüşü: 18 Nis 2008
Seviye:32

Altın: 6223
diamond
Mesaj No: 44953 - Mesaj No - 44953Tarih: Cmt Oca 14, 2006 2:33 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
ya bu çok güsellllll Crying or Very sad

Kırık bir hayatın günlüğünden düşen,,notlar,notalar,şiirler,şarkılar.......

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger Başa dön
SERSERİ
SERSERİ Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye

SERSERİ
Mesaj No: 44955 - Mesaj No - 44955Tarih: Cmt Oca 14, 2006 2:38 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
begendiğin için teşekkurler
yalnizcanan
yalnizcanan Offlinedir 
Yönetici
Yönetici
Son Görülüşü: 15 Eyl 2007
Seviye:31

Altın: 5703
yalnizcanan
Mesaj No: 44985 - Mesaj No - 44985Tarih: Cmt Oca 14, 2006 6:46 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Gercekten cok güzel ya
Ellerine saglik Arkadasim

SeNi SeVeNi GöRMüCeK KaDaR KöRSeN
Seni SeVeNDe SeNi SeVDiGiNi
SöYLeMiCeK KaDar GuRuRLuDuR !!!
!!!UnUtMa !!!

ŞahinCan Allahim Yar Ve Yardimcin olsun Canim Kardesim...

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
SERSERİ
SERSERİ Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye

SERSERİ
Mesaj No: 45008 - Mesaj No - 45008Tarih: Cmt Oca 14, 2006 9:43 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
tesekkurler
Yeni Başlık Gönder || Cevap Gönder
Mesajları göster:   
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Paylaşmak İstedikleriniz Pdf Tüm saatler GMT +2 Saat
1 . sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Arşiv

Telif Hakkı © 2004 - 2009 Egze Bilişim & Hosting Hizmetlerine Aittir