Sevginizi ifade etmekten, itiraf etmekten, açıkça ortaya koymaktan çekinmeyin. İşte size bir fırsat.. Sevginizi, aşkınızı bu sayfada tüm dünyaya ilan edebilirsiniz..
Mesaj No: 25922 - Tarih: Sal Eyl 06, 2005 1:09 pmMesaj konusu:
(No subject)
kusura bakma benim bi aşkım yok ama içimden yazma zorunluluğu hissettim
ben kendime aşıkım diyim ozaman.. ॐ๑●•٠·˙ॐ๑ eLimde 5 gram bir otLa geçmişimde çok çuvaLLadımॐ๑●•٠·˙ॐ๑
o bir romantik_serseri
aşkım mert seni çooooooookkkkkkkkk sewiyorum sen benm bitanemsin herkes duysunnnnnnnn Kırık bir hayatın günlüğünden düşen,,notlar,notalar,şiirler,şarkılar.......
Bende seviyorum kardeşim ama ismini diyemem arkadaşlar o kendini bilir Normalinden Büyük İmza Kullanıyorsunuz.Böyle Devam Ederseniz Sizi Forumdan Uzaklaştıracağım.
Deılmıdır .. Aşık olunca acı cekmezmısın .. onu bır sn bıle gormemenın verdıgı telaş yuregını acıtmaz mı ? acaba suan ne yapıyor dıye dusunurken beynın sendne bagımsız hareket ettıgı zaman sen acı cekmıyormusun ya da sen onu beklerken o bır baskasını beklemesı sana acı cektırmıyor mu ?
İhanetinin parmak izleri yüreğimde kaldı.Onları beraberimde götürüyorum..
biliyordum haklı oldugumu ve senın gıbı dusunenlere ıspatlamaya calıstım (: Acı acı cekmektır .. her zaman bu kural gecerlıdır ..
ii ama aşkın verdıgı mutluluk için o acıya katlanılmaz mı
aşk sana mutluluk mu verıyo ? Sacmalama gecıcı bır hefes söylesene suan kadar asık olup'da mutlu olan kaç ınsan var ( istisnalar hariç )