21/11/2008    iPNo: 38.103.63.58
Mail Girisi  |
WEBMAİL  |  DİZİN  |  İLETİŞİM  |  REKLAM  |  HAKKIMIZDA
E-kart  |  Wallpaper  |  Download  |  Forum  |  Sohbet  | Üyeler  |  Edebiyat  |  Avatarlar  | Güzel Sözler  |  İnternet  |  Haberler  |  Canlı Tv İzle  |  Zorluk Çektikleriniz  |  Tarih  |  İsim Sözlüğü  |  Öğreniyorum  |  Oyun  |  Burçlar  |  Radyo Dinle  |   Hosting Hizmetleri  |  Web Messenger  |  Online Müzik
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki | Tümünü Göster
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Aşk Konuları
**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye
Son Görülüşü: 11 Tem 2008
Seviye:39

Altın: 122568
**zerd@**
Mesaj No: 31140 - Mesaj No - 31140Tarih: Pzr Eyl 25, 2005 12:14 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
O'na De ki

Giderken beni de beraberinde götürdü. Ondan geriye kalanları da ben kaldırdım.
Mektupları kutuların içine bıraktım. Resimler diğerlerine ait resimlerin hemen yanında duruyor. Şiir pek yazmamıştı zaten... Ama nafile, Ondan henüz kurtulamadım. Yazdıkları yalnızca bir kağıt parçasının üzerinde olsa da , okuduğumda sesi kulaklarımda yankılanıyor. Resimlerine ne zaman baksam göz kapakları kımıldıyor. Evde dolaşırken ayaklarıma anılar dolanıyor. Gülümsemesi duvarlara asılı resimlerin üzerine takılmış kalmış. Ne kadar uğraşsam çıkmıyor. Mavi koltukta hala sıcaklığı duruyor ve kimi zaman bir alelade tişört henüz onun kokusunu atamamışken elime geliveriyor. İşte o an deliriyorum. Panik içinde kendimi dipsiz bir kuyunun içinde çırpınırken buluyorum. Duvarlar üzerime geliyor, Mavi koltuk beni içine çekiyor ve alelade bir tişört boğazıma düğüm üstüne düğüm atıyor.

Dışarı, içeriden farksız. Yalnız da değilim üstelik . Koca bir yaz, bana eşlik etti . Ben ne kadar ağladıysam, o kadar da yağmur yağdı. Güneş saygı ile bulutların arkasında kaldı.
Şimdi, yani o yokken hayat gözüme batıyor. Ne güneşli günler , ne ihtiraslı insanlar , ne de ulvi amaçlar umurumda. Bir ben varım. Milyarlarca insan bir yana , ben hemen şuraya yalnızlar bulvarının köşe başına ... nükleer bir savaşın ardından yapayalnız kalmış gibiyim dünyada Üstelik de onsuz... Yani eskisinden daha güçsüz , yani daha kırılgan, yani daha anlamsız.
Koca bir çukur, dolmayı bekliyor. Anlar ve anılar o çukurun mezar taşları gibi başımda dikiliyor.

Biz
O’na de ki ;
Biz onunla bembeyaz yağan bir karaltında gece yarısı yürüyüşlerinde üşümeyen ayak izleriydik. Yeşilliklere bakan bir pencerenin gerisiydik. Bir fenerin beklediği kumsalda güneşe yüzünü veren çakıl taşlarıydık. Bir otel odasında umulmadık bir anda karşılaşmış sürgünde yorgunluktan uyuyakalan iki bedendik. Aynı marka iki araba gibiydik. Kara kaplı beyaz sayfalı bir defterde kağıt ile kalemin arasına giren bir yalnızlık şiiriydik. Altın sarısı, maviliklerdik. Kahverengi derinliklerdik... O zamanlar adı artık pek de lazım olmayan , anılması yasaklanan bir esintiydik... O bir gözyaşıydı , başladı mı bir daha durdurulamayan. Ben bir umuttum, nereye gittiği bilinmeyen buharlı bir tirenin son vagonuna tutunan .
Biz Onunla diğerlerinden farklı gibiydik.
Şimdi o yokken benim önümde kaçak, yaşanmamış bir yaz duruyor. Ve yazın en uzun günü, benim gözüme uyku kaçıyor. Sonra resmi törenler başlıyor. Düş kaçkınları, yağmur suçluları, güneş vurgunları, dost acıları ve bir insanın en anlatılamayacak , en utandığı , canını en çok acıttığı duyguları... Yani hayat, önümden geçerken saygıda kusur etmiyor. Biz olmasak da, şimdilik “zaman” benimle idare ediyor...

Gece
O’na de ki;
..........
..........

Cüneyt Özdemir

Güneş her sabah umuda doğsun,
umut gözlerinde bir ışık olsun,
gözlerin uzaklara dalsın,
en uzağın bir adım olsun,
attığın her adımda yüreğine mutluluk dolsun...

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
_AnGeL
_AnGeL Offlinedir 
~Forum Admin~
~Forum Admin~
Son Görülüşü: 19 Şub 2007
Seviye:50

Altın: 26797
_AnGeL
Mesaj No: 31179 - Mesaj No - 31179Tarih: Pzr Eyl 25, 2005 11:49 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
İhanet üzerine mektup

Sana hiçbir şey söylemek istemiyorum. Bütün sözcükler yetersiz.. Hiçbir şey yazmak istemiyorum. Engin denizlerde kulaç attığım, üstüme gökkuşağını kuşandığım bu aşk yalanmış. Şimdi karanlık sularda boğuluyorum. Gökyüzü kurşun gibi ağır. Ne yana dönsem yalan. Gülüşler yalan, vaatler yalan..İnsanlar yalan. Ben seni mi sevdim..Senin gözlerinle mi baktım dünyaya.. senin ellerinle mi çiçek derledim.. sevinçti, aşktı göğsüme bastım. Kocaman bir yalanı seninle mi yaşadım?

Gözlerine baktığım zaman cennet bahçesine geçerdim.. Bir aldatmacaymış, kötü bir rüya.. Kötülüğün bile bir yüzü vardır, bir görünüşü.. ama en beteri buymuş.. bu aldatmaca. Bir masal olsaydın razıydım, bir şiir olsaydın, alır saklardım.Güzel bir yüz kalırdı senden geriye, hoş bir anı.. kimsenin dokunamıyacağı bir tarih. Ama hiçbir şey kalmadı.. Bir yokluğu varsaymışım. Bir HİÇ’e sarılmışım. Çölde serap bile değilsin. Serabın gizli ışığı vardır. Sen ışığı yutan karanlık.. bir kör kuyu.. Ben kör kuyularda kaynak suyu aramışım.

Nasıl olsa biterdi bu aşk. Ama unutulmaz bir hatıra, gençliğin en güzel anısı olarak kalsaydı.. Sen hiçbir şeyin değerini bilmedin. Kökün çürük, yaprağın kül, meyvan zehirmiş. Ben seni aşkın yerine koymuş aldanmışım. Kabahat sende değil, ben insan tanımamışım.

Sana karşı öfke duymuyorum, kırgın değilim, kızgın değilim.. Çünkü sen zaten yokmuşsun. Asıl kızılacak kişi benim.. Küçücük bir toz tanesini bir mücevher sanmışım. Senin ihanetin bana koymadı..Beni kahreden, beni yokeden, beni bin pişman eden tek şey.. bir aşk yaratmış tek başına yaşamışım. Sen zaten yokmuşsun ki.. senin neyine yanayım?

Melek Olmak Değil Derdim
Ama Asla Ben $eytan Olmak İstemiyorum...

_AnGeL
_AnGeL Offlinedir 
~Forum Admin~
~Forum Admin~

_AnGeL
Mesaj No: 31180 - Mesaj No - 31180Tarih: Pzr Eyl 25, 2005 11:50 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Ayrılık üzerine aşk mektubu

Sen gittin.. Bir zifiri karanlık, bir zından yalnızlığı, ağır bir boşluk bıraktın geride. Gittin ve dönmeyeceksin bir daha. Haklısın gidişinde, bu aşkı bitirmekte haklısın. Tek söz söyleyemedim. Yüzüne bakamadım. Karşında ağlamadım. Eridim, tükendim, bittim. Sonsuzlukta bir insan nasıl olur.. sesi soluğu nasıl duyulur?

Elveda aşkım.. Elveda sevgilim. Sen kendini hiç böyle gereksiz, böyle değersiz, böyle yapayalnız hissettin mi? Ayrılık ölüm kadar acı ve soğuk.Aynalara bakıyorum. Aynada gördüğüm ben değilim. Gözlerim cehennem ateşi.. dudaklarım mühürlenmiş. Ellerim titriyor. Yüreğim kızgın demirlerle dağlandı. Yokluğunun bedeli çok ağır sevgilim.

Sevinçlerim, hayallerim, umutlarım, renkli dünyam elveda.. Elveda yaşamak.. Yaşamın anlamı elveda. Kimse farkında değil yokluğunun. Sensiz ne hallerde olduğumu kimse bilmiyor. Anlamıyor yitip giden bir aşkın kederini.

Düne kadar en yücesini yaşadım mutluluğun, ayaklarımın altından kayıp gidiyordu toprak, denizlerin ovaların üstünde uçuyordum. Güneş kadar yakındı bana aşk. Güneş kadar sıcak ve parlak. Bıraktın birdenbire, kanatlarım kesildi. Hızla çakıldım yere, boşluğun içindeyim, şimdi hiçbir şeyim.Oysa dünyanın en zenginiydim. Bütün çiçekler bizim için açardı, bizim için ballanırdı meyveler, ekinler bizim için bereketli, sular bizim için çağlardı. Şimdi toz duman içinde kızgın bir çöldeyim. Yönümü yolumu şaşırdım. Sam rüzgarlarına bıraktım gövdemi, sürüklenmekteyim.

Sen bensiz nasılsın, bilmiyorum. Rahat mısın, mutlu musun, bu kadar çabuk beni unutur musun?.. Nasıl birden mazi olursun?

Düne kadar gözlerinden aşkı içtiğim, dudaklarında yüreğimi erittiğim, uğruna bıçaklar çekip dünyaya meydan okuduğum ey sevgili nerdesin? Kimlesin?.. kimlerlesin?.. Kimlerle oynaşır gönül eğlersin? Ben burada, terk edip gittiğin yerdeyim.

Elveda aşkım.. Elveda birtanem.. Elveda sevgilim! Elveda sana..

Melek Olmak Değil Derdim

_AnGeL
_AnGeL Offlinedir 
~Forum Admin~
~Forum Admin~

_AnGeL
Mesaj No: 31181 - Mesaj No - 31181Tarih: Pzr Eyl 25, 2005 11:51 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Sevgilim sana nasıl söyleyeceğim, nasıl yazacağım.. Kelimelerim yetersiz, kalemim tutuk. Sana öyle hasretim ki bütün sözler ifadesiz. Senden önce yaşamamışım, senden önce ben ben değilmişim.Sen gittiğinden beri yine kendimde değilim. Seninle yaşadıklarım yetmiyor, anılar kalbimin acısını dindirmiyor.Ayrılık kapıyı çaldı, seni benden aldı.. artık içeri hiç kimse giremiyor.

Sevemiyorum kimseyi, gözlerim senden başkasını görmüyor. Ellerim senden başkasına gitmiyor. Dudaklarım senden başkasını öpmüyor. Geceleri bir yorgan gibi çekip üstüme, karanlığı örtüyorum. Uzak yıldızların ışığı bile bu karanlığı delip geçmiyor. Yıldız yok, ay yok, bulut yok.. umut yok sevgilim. Umutsuz yaşanmıyor.

Sokağa çıksam attığım adımlar boşlukta geziniyor, yağmurlar yağsa damlalar bana seni söylüyor. Çiçeklerin boynu bükük, güneş bitmiş. Dünya benden hesap soruyor. Bu ceza çok ağır sevgilim, bana reva gördüğün bu ceza çekilir gibi değil. Yüreğim sökülüyor.

Hatamı biliyorum, yanlışın farkındayım. Senden özür dileyecek yüzüm yok. İstersen kapının eşiğinde küçük bir taş olayım itip kaktığın, yeter ki uzaklara fırlatıp atma beni. Pencerende bir kuş olayım, elinin tersiyle uçurma beni. İnce parmaklarında solgun bir çiçek olayım, buruşturup kırma beni..

Susup gittin, çekip gittin. Bir namlunun ucuna kurşunu sürüp gittin. .Ama öyle kaskatı öyle ağır ki ruhum, can damarım kesilse bir damla kanım akmaz. Gözlerim ufka dikili, bir küçük kızıl ışık bekliyorum senden..Bir aydınlık teli.. Bir umut.. affeder misin beni?

Melek Olmak Değil Derdim

_AnGeL
_AnGeL Offlinedir 
~Forum Admin~
~Forum Admin~

_AnGeL
Mesaj No: 31182 - Mesaj No - 31182Tarih: Pzr Eyl 25, 2005 11:51 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver

Sevgilim

Sen gideli kaç saat oldu ? Kaç gün geçti, kaç hafta..? Saymadım.. Bana yüzyıllar geçmiş gibi geliyor. Son anda sen giderken gözlerinin buğusunu bıraktın.. Şimdi sis içinde bütün dünya. Çiçekler gözyaşlarımı içti, sen onları kırağı sanırsın, çiy sanırsın.. oysa hepsi benim gözyaşlarımla ıslak..

Sevgilim özlüyorum seni.. Bir balta indirildi, içimden bir ağaç köküyle devrildi. Gözlerimden akan yaştan belli değil mi, içim kanıyor. Özlem bir bulut gibi sarıyor beni, kuşatıyor . Seni sevmek bir sonsuzluk gibi büyüyor içimde. Haftanın her gününe, geçen her saate senin adını verdim. Senin adınla başlıyor mevsimler, yıllar sen varsan içinde, geçerli...

Özlem bir yağmur gibi yağıyor üstüme. Damlalar yüreğime vuruyor. Gecenin karanlığında bir başınayım.Uykularım bölük pörçük. Bütün rüyalarımda sen.. gözlerim kapanır kapanmaz gözlerin yaklaşıyor. Sonra bir rüzgar alıp seni, benden uzaklara götürüyor.

Geceler boyu sabahlayıp uğruna, boşluğa düştüğüm sevdiğim, bir tanem, gözbebeğim.. Yüreğimden mühürlendim sana.. Şiirler havalanıyor kuşlar gibi, şarkılar ağlıyor yokluğuna.. Sevgilim hayatı sende buldum ben, tükenirsem sen tüketirsin beni.

Yoksun, gittin, tek başına koydun... Bu nasıl bir özlemdir, kendi gövdem ateşten bir gömlek.. yanıyorum..Yetti artık, yetiş n'olur dayanamıyorum.

Melek Olmak Değil Derdim

_AnGeL
_AnGeL Offlinedir 
~Forum Admin~
~Forum Admin~

_AnGeL
Mesaj No: 31183 - Mesaj No - 31183Tarih: Pzr Eyl 25, 2005 11:52 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Biliyorum sen de seviyorsun beni. Gözlerinden okunuyor, uyku gibi, yağmur gibi, duman gibi aşk dökülüyor gözlerinden. Beni sevmediğini söylerken dudaklarının kıvrımında öyle bir işaret görüyorum ki sevdiğini söylüyor. Elini tutuyorum, elimi iterken elin, yanarak titriyor.

Biliyorum sen de seviyorsun beni. Bazen hiç ses vermiyorum sana, beni çağırıyorsun, adımı sesleniyorsun, yüreğin beni arıyor. Uzaklara giderken beni de alıp götürüyorsun, yoksa bu kadar çınlar mıydı kulaklarım ?. Akşam yıldızına bakarken ben geçiyorum aklından, yıldız birden ışığa kesiyor.

Beklenmedik bir zamanda, umulmadık bir yerde ansızın karşıma çıkıyorsun, gözlerimiz karşılaşınca yüzünü çeviriyorsun. Benim yanaklarım alev alev..senin dudakların nar çiçeği.. bir rüzgar esiyor aramızdan görmezden geliyorsun. En yaşanacak zamanda saatler boşa akıyor, çileler sarıyorsun.

Sevgilim, benim nazlı sevgilim.. Neden bu cefa ? Neden susuyorsun? Aramızda niçin bu kadar insan, neden bu kadar engel koyuyorsun ? Sevgilim her şey bahane.. bütün söylediklerin.. Kelebek kanadı kadar ince, yağmur damlası kadar temiz bir aşk bu.. Korkmana, kaçmana gerek yok.

Sevgilim, biliyorum sen de seviyorsun beni, itiraf etmiyorsun.

Melek Olmak Değil Derdim

_AnGeL
_AnGeL Offlinedir 
~Forum Admin~
~Forum Admin~

_AnGeL
Mesaj No: 31184 - Mesaj No - 31184Tarih: Pzr Eyl 25, 2005 11:53 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver

Sana baktığım zaman gözlerim kamaşıyor. İnce bir rüzgar esiyor saçlarının arasından, bütün denizler deviniyor .. binlerce güneş parlıyor gözbebeklerinde.. senin ışığın öyle parlak ki gökyüzündeki utancından eriyor

Sana dokunduğum zaman sudan geçer gibi ellerim, senin beyazlığınla arınıyor. Yüreğimin içinden ırmaklar akıyor. Sana dokunduğum zaman nefes alamıyorum, soluğum kesiliyor.Sana dokunduğum zaman boyut değiştiriyorum.. bütün renkler yenileniyor.

Bir masanın başında oturuyorsun, elinde çay bardağı… Diyelim ki çay içiyorsun. Senin oturduğun masa birden anlam kazanıyor. Çay daha lezzetli, masa daha sevimli, bulunduğun oda huzur veriyor.

Sen yürüdüğün zaman bastığın kuru toprakta çimen bitiyor, çevrende güller açıyor. Kuşlar havalanıyor sevinçle mavi gökyüzüne. Senin el sürdüğün yerden bereket fışkırıyor.

Ah sevgilim.. yüreğimin ateşi, başımın dumanlı yüce dağı, dinim kadar imanım kadar güvendiğim ey güzel insan.. seni kimse benim gözlerimle görmüyor. Sana sıradan biriymişsin gibi, yüzüne bile bakmadan bir söz söylüyor, cevabındaki gizemi fark etmiyor. Seninle kurulan cennet umurlarında değil.. Ama senin yüzüne bakıyorlar, onlara gülümsüyorsun, sana uzanıyorlar ses etmiyorsun. Verdiğin nimetin farkında değiller. Ben sana niçin onlarla berabersin diye hesap sormuyorum. Ama onlar senin değerini bilmiyorlar.

Bunun adı kıskançlıksa evet.. Seni kıskanıyorum.. Ama bu, sana layık olmayanların vurdumduymazlığından kaynaklanıyor. Kimse seni bulunduğun yerden bir santim aşağıda göremez, görmemeli.. İşte o zaman çıldırıyorum. Sana uzanan elleri kırmak, sana bakan gözlere mil çekmek istiyorum.

Sen burada, benim dünyamda, teksin, ulaşılmazsın. Sana ulaştığını sanan herkese lanet ediyorum. Çünkü onlar seni benim gözümle seni görmüyorlar.

Melek Olmak Değil Derdim

TaTLixPeRi
TaTLixPeRi Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye
Son Görülüşü: 16 Oca 2006

Altın: 10103
TaTLixPeRi
Mesaj No: 31204 - Mesaj No - 31204Tarih: Pzr Eyl 25, 2005 3:17 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
ellerinize saglik hepsi cok güzeller gercekten Sad

SeVmEyI BiLiYoRsAn SeV..BiLmIyOrSaN KiYmA O CaNa..SeVmEk YüReK IsTeR GüZeLim, Ya SeVeCeKsIn YaDa O YüReGi TaSiMaYaCaKsIn

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Başa dön
TaTLixPeRi
TaTLixPeRi Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye

TaTLixPeRi
Mesaj No: 31212 - Mesaj No - 31212Tarih: Pzr Eyl 25, 2005 3:37 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Seni ilk gördüğüm gün başka kim varsa silinip gitti hayatımdan.tatlı anılar bir yana ,bana acı vermiş kim varsa o an zihnimden silinip gitmişti.yepyeni tertemiz bir başlangıçtı bu.yaşamın ikiyüzlülüğünü,yalancılığını,ihanetlerini,kalleşliklerini soyunup karşına en saf en yalın benliğimle çıkmıştım.sana ait olanı yaşamak istiyordum..aşksa aşk ,sevinçse sevinç hüzünse hüzün,acıysa acı�senden gelen ve gelecek hiçbir şey korkutmuyordu beni.sen yanımda olduktan sonra her şeye dayanabileceğimi biliyordum.

SeVmEyI BiLiYoRsAn SeV..BiLmIyOrSaN KiYmA O CaNa..SeVmEk YüReK IsTeR GüZeLim, Ya SeVeCeKsIn YaDa O YüReGi TaSiMaYaCaKsIn

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Başa dön
TaTLixPeRi
TaTLixPeRi Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye

TaTLixPeRi
Mesaj No: 31213 - Mesaj No - 31213Tarih: Pzr Eyl 25, 2005 3:38 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Ne desem de sevdamı anlatsam diye düşünüyordum.bugüne kadar söylenmiş en güzel sevda sözcükleri bile sana duyduğum sevgiyi ifade edemeyecek diye korkuyordum .dünyanın bütün dilleriyle �seni seviyorum� desem yetmeyecekti biliyorum .nereye gidersem gideyim yanımda götürüyordum seni hiç yalnız değildim bu yüzden .hiç ama hiç bitmesin istiyordum.ama ben bile nasıl olduğunu anlamadan bitti işte.

TaTLixPeRi
TaTLixPeRi Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye

TaTLixPeRi
Mesaj No: 31214 - Mesaj No - 31214Tarih: Pzr Eyl 25, 2005 3:38 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Bugüne kadar hep kendi kendime �neden� diye sordum.ama cevabını bulamadım.beni kırgınlıklara,çelişkilere ,cevabı sende olan bir sürü soruyla bitmek bilmeyen �keşke�lerle bıraktın.bana onca acı verdin .ama yüreğim düşman olamıyor sana.hergün alabildiğince yanıyor .istesem de istemesem de seni özlüyorum.

_AnGeL
_AnGeL Offlinedir 
~Forum Admin~
~Forum Admin~

_AnGeL
Mesaj No: 31491 - Mesaj No - 31491Tarih: Pts Eyl 26, 2005 6:05 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
senınde ellerıne saglık canımm

Melek Olmak Değil Derdim

TaTLixPeRi
TaTLixPeRi Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye

TaTLixPeRi
Mesaj No: 31552 - Mesaj No - 31552Tarih: Pts Eyl 26, 2005 10:06 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
seninde gözlerine cnk Wink
**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye

**zerd@**
Mesaj No: 31688 - Mesaj No - 31688Tarih: Sal Eyl 27, 2005 10:02 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Merhaba Can Güzel Yüreğim

Mevsim gereği karlı bir gün hafif inceden yağıyor ve ben öğlende uyandım
Aklımda uyanışımın ilk çağrısı,çığlığı sen, geceden kalan yarımlarda ben.
Merakla beklediğim özlemim gelmişsin ne güzel.

Belki de kendince arada bir sessizliğimi hissedince bana kırıldın diye düşünüyorsun,
sana nasıl kırılırım aksine sen kırılma yeter ki.

Yüreğim seninle bırak dolsun her şeyi paylaşmak ne güzel
Dopdoluyum olmadığın her anda soluma vuran poyrazda.
Her çığ seni dolu dolu getiriyor gözlerimin güzel rengi güzel gözlerin ışıl ışıl hep gülsün
Hüzünler uğramasın düşmesin hüzün çığlığı karalar yürek odağına
Sevinç çığlıklarını sevgi yumağı bulutun terkisinde rüzgar al yalımlarda getirsin hep senden bana.

Seni tanımak seni bilmek rüzgara tutunan yaprak
Gece boyu savrulmak senlerde güzel gözlerinde yatmak
Sensizliğin derin koylarında yanmak ki ne yanmak.
Bu karanlık tünelde gülümseyişlerini duymak bir sesine hasret gel gitte senli zaman
Seni bende duymak yitik tüm zamana inat akmak sana dinginsiz bir ırmak.
Paylaşmak en yalın kılıç kuşanan bir gün gibi sımsıcak ilk yaz sıcaklığında güneşle sarılmak.
Acıları, yoksunlukları savurmak beklemeksizin en derinliğince ayrılığı yakmak
Ustura ağzı buz gibi bağrımı yakan bir hava düşerken sensizliklerime,seni düşünmenin sıcaklığında ısınmak
Beni sende,seni bende duymak yoksunlardan varsıları çıkarmak.

gözlerimin güzel rengi,düşerken kar taneleri eşliğinde gözlerim gözlerinde
kaçak düşlerimi savurdum en yangın gecelerden gözlerim hep sende

işte böyle bir sevmek bizimkisi
sen benden uzakta ben senden uzakta
zaman yitip akarken kendi sarmalında
kaybolmak istiyorum akmak en delice sana
sar beni gecenin yoksun vurgun koynunda

nerde yıkadın geldin hadi anlat düşlerini bana
hangi sular alır seni sana, seni bana katar anlatır
hangi düşlerin nerede savrulur
zaman sarkacında şaha kalkan tutan saçaklarda
hangi düşlerin yanık buz kırağı yangında
bir yürek atımı vurulur gün sabahlarında
kanarken yaşamın dört bir yanı dünyada
kara bir çocuğun düşleridir sana tutunuşum
uçurum dibindeyim gün aydınlığım sensin ey yâr.

geçmişte kalan dinlencenin alacaklısıyız, her öksürüşte ciğerim parçalanır,
düştü düşecek göz yaşı,istemimiz hüzün doruğudur,sevinçler çağlasın pınarlarda yaşanası.

savurduk,savrulduk rüzgarlarda,yüreklerimiz harında yanan,kentlerin dağların tandırında
bizim ellerde; vurgun düşte karabasan, kulpu kırık yitik zaman, yoksunlarda zindan
sürer kara kuru zifir bir yaşam.

yüz yılların birikiminde sevdanın sevilmenin sırrına eren, sen yüzü güzel düşü güzel karaları bağrında gün eden kadın,
hep gelen ben, dokunurken yaşam damarının kanayan yanlarına,
tiz sesiyle uzanırken bir çığlık akar damarında kan, kendini aşan ben olurum sen köpük köpük her dalga kıyılara vardıkça.
öylesine bir yürek ki gel de sevme gel de dayan.sevda bu ya zamansız bir rüzgar
gördüm soğuğun bile kendi içinde tirtir titrerken sıcak karanfil gülüşünü
ayağa kalkınca tüm kanunları ters yüz edişinde yaşam damarının arından yakalaman.

Sesleri duyur musun?
Yaslayınca başını toprağın kurak sızında kaçmak yok bu kanamada
kan gölü bir yaşam güneşi yalayaraktan geleceğe çağlayan alttan alta akan bu pınar
Çağlar,çağları aşar, bendine kavuşur her insan karanlıktan çıkılır aydınlığa ellerimiz buluşur..

-Sevgi,düş bu sınırsız izinsiz
Her an sana özel,her an sen güzel,yüreğimin titreyen sesi-

**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye

**zerd@**
Mesaj No: 44475 - Mesaj No - 44475Tarih: Pts Arl 19, 2005 8:14 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Ozledimde Soyleyemedim

Bugün seni çok ama çok özledim de söylemek istemedim. Niye öyle burnumun sızladığını, içimin burulduğunu, gözlerimin çaktırmadan ıslandığını anladım da ondan seni özlediğimi söylemedim. Bu güzel eylül gününde Boğaz'ı seninle seyretmek isterdim, sigaramın yarı dumanını rüzgarla paylaşmaya hazır, bedenim göğsüne yaslanmış öylece bakardım görüntüye. Bakarken güzel şeyler düşünürdüm! Sabah rastgele müzik dinlerken kimin söylediğini bilmediğim bir şarkının sözü çok hoşuma gitti. Kıymetimi bilmen için illa gitmem mi lazım, sevdiğini duymak için illa ölmem mi lazım diye soruyordu. Ya da benim bu şarkıdan çıkardığım sonuç bu emin değilim. İnsan hem sevdiğini söyleyip de hem neden sevdiğinin yanına gelmez.

Hani sana okuduğum kitapların konularını ve kişiliklerini anlatıyorum ya "Kürk Mantolu Madonna"nın erkek kahramanı geldi aklıma bugün. Kitabı sana anlatırken, hissettiklerimi dile döküşüm ve adama nasıl sinir olduğumu hatırladım sana sinir olurken. Aşık olduğu kadını evinin işleri bitince yanına almayı düşünen bir adam. O evin inşaat işleriyle uğraşırken kadıncağız Almanya'da hastalıktan ölüverdi. Bu garibim de aşkından gözleri kör, kadını mutlu etmek için evi güzelleştirmeye çalışıyor, kadının öldüğünden habersiz bir şekilde. Aşkın boya badanaya ihtiyacı yok ki. Sonrada bir ömür boyu terkedildiğini düşünerek mutsuz yaşadı. Ama ille de boyayacağım diyorsan ben yanındayken boya. Benim öyle "benden uzak olsanda mutlu ol", "gideceğin yere beni de götür sorana başımın belası dersin", "sabret aşkım sabret" gibi şarkı sözleriyle hiç işim olmaz. Arada söylüyorsun ya "Endamın yeter" diye biz onu söyleyelim.

Ben seni öyle ilahi bir aşkla seviyorum ki anlatmaya kalksam, kelimelere döksem ifade edememekten korkuyorum. Ya da dile dökülenin basitleşmesinden. Ben eğer becerebilsem parmaklarımla kaburgalarımı ayırıp seni içimdeki buğuda saklarım. Uykunun en derin yerinde birden uyanınca seni yanımda görmek, pişirdiklerimin güzel olduklarını gözlerinden okumak, kış gecesinde söylenmeden patlatılmış mısırı paylaşmak, televizyondaki filmi seyretmek için demlenmiş çayı birlikte içmek, hastalıklarda sevgiyle sıkılmış limonata içirmek, kahvenin telvesinde yazanları birlikte yaşamak, sabahın kör saatinde çıplak denize girmek, emanet alınmış bir motorsikletle gezintiler yapmak, sırtıma dolanmış kollarınla güneşi batırmak, bizim batırdığımız güneşin doğduğu ülkedeki insanların hayatları hakkında abuk hikayeler uydurmak, bozuk musluk yüzünden kavga etmek, ne kadar rahat adamsın ne kadar telaşlı kadınsınlarla başlayan cümlelerle tartışmak, hayatı-hayatın getirdiklerinin tümünü seninle paylaşmak. Bugün seni çok ama çok özledim de söylemek istemedim.

Hani geçen akşam trafik kazası yüzünden ölmüş birini görmüştük. Üzerini örtmüşlerdi de sadece ayakkabıları görünüyordu. Ben çok etkilenmiştim de sen "adamı tanımıyorsun bile" diyerek etkilenmemin sebebini anlamamıştın. İlk düşündüğüm hayatın çok mu değerli olduğu yoksa düşünmeye değmeyecek kadar basit mi olduğu hakkında aklım karışmıştı. Ne zaman ölümle karşılaşsam aynı karmaşık duyguları hissederim zaten de sevince insanın içi daha çok acıyor. Öleni tanıman gerekmiyor ölüm karşısında. Orada yatan sende olabilirdin bende. Seni düşünmek bile istemiyorum. Kendimi öldükten sonra düşünemeyeceğime göre sana acı çektirmek istemiyorum. Eee diyeceksin. Eee si ölüm var, eve gitme süresince bile ertelenemiyor seni yolun ortasında yakalayıveriyor ve bulduğu yerde götürüyor. Bu yol kıyısında bize göre zamansız bir kaza olabilir, deniz gezmesinde söylenenler söylenmeden gelebilir, yaşanacakları beklemeden de... Yaşamak istediklerini söylemeden... Bir akşam denizden dönerken aynı duygu karmaşasını hissederek, sana telefon açıp "Hayatı benimle paylaşır mısın" diye sormuştum. Güzel şeyler söyledin de hala net bir cevap alabilmiş değilim artık hiçbirşey sormuyorum. Sende unuttum zannediyorsun herhalde. Artık çok özlediğimde bile özlediğimi bu yüzden söyleyemiyorum. Cevapsız sorular varsa ortalıklarda, yalansız olmuyor yaşananlar.

Bugün seni çook özledim de yinede söylemedim bu yüzden. Orada yatan bende olabilirdim. Bırak işlerini de ben söylemeden kendin gel.

Güneş her sabah umuda doğsun,
umut gözlerinde bir ışık olsun,
gözlerin uzaklara dalsın,
en uzağın bir adım olsun,
attığın her adımda yüreğine mutluluk dolsun...

Yeni Başlık Gönder || Cevap Gönder
Mesajları göster:   
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Aşk Konuları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki | Tümünü Göster
2 . sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin: