09/01/2009    iPNo: 38.103.63.58
Mail Girisi  |
WEBMAİL  |  DİZİN  |  İLETİŞİM  |  REKLAM  |  HAKKIMIZDA
E-kart  |  Wallpaper  |  Download  |  Forum  |  Sohbet  | Üyeler  |  Edebiyat  |  Avatarlar  | Güzel Sözler  |  İnternet  |  Haberler  |  Canlı Tv İzle  |  Zorluk Çektikleriniz  |  Tarih  |  İsim Sözlüğü  |  Öğreniyorum  |  Oyun  |  Burçlar  |  Radyo Dinle  |   Hosting Hizmetleri  |  Web Messenger  |  Online Müzik
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Sonraki | Tümünü Göster
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Aşk Konuları
CAPKIN_KRAL
Misafir

Seviye:0
Mesaj No: 12901 - Mesaj No - 12901Tarih: Cmt May 28, 2005 8:27 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
bed muncurlı pacı senı
Başa dön
TaTLixPeRi
TaTLixPeRi Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye
Son Görülüşü: 16 Oca 2006
Seviye:50

Altın: 10103
TaTLixPeRi
Mesaj No: 13004 - Mesaj No - 13004Tarih: Cmt May 28, 2005 9:39 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Ask günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulamayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakin ve tek basinna yasanamayacak kadar özeldir..!!!!!

SeVmEyI BiLiYoRsAn SeV..BiLmIyOrSaN KiYmA O CaNa..SeVmEk YüReK IsTeR GüZeLim, Ya SeVeCeKsIn YaDa O YüReGi TaSiMaYaCaKsIn

En son TaTLixPeRi tarafından 29 May 2005 03:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Başa dön
minik_cadi
minik_cadi Offlinedir 
Havalı Üye
Havalı Üye
Son Görülüşü: 09 Arl 2005
Seviye:36

Altın: 1113
minik_cadi
Mesaj No: 13017 - Mesaj No - 13017Tarih: Pzr May 29, 2005 2:17 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
oda ne lem Laughing

ZaLIMsIN ama LAzimsiN baNA hainSIN ama ZAafimsIN aNLA

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Başa dön
CAPKIN_KRAL
Misafir

Mesaj No: 13049 - Mesaj No - 13049Tarih: Pzr May 29, 2005 12:34 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
bed::cırkın
muncur::dudak cene
paci:::kız
demek okıs

Başa dön
minik_cadi
minik_cadi Offlinedir 
Havalı Üye
Havalı Üye

minik_cadi
Mesaj No: 13072 - Mesaj No - 13072Tarih: Pzr May 29, 2005 2:11 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
CAPKIN_KRAL demiş ki:
bed::cırkın
muncur::dudak cene
paci:::kız
demek okıs

simdi hem cirkin hem geveze oldum demek tsk Crying or Very sad

CAPKIN_KRAL
Misafir

Mesaj No: 13386 - Mesaj No - 13386Tarih: Sal May 31, 2005 8:52 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
BIZ RIZEDE BU LAFI SEVDIGIMIZ KISILERE SIRINLIK OLSUN DIYE ARKADASLARIMIZA KENDIMIZE YAKIN OLAN KISILERE SOLERIZZZ SENDE BIZE YAKINSIN OKI
Başa dön
minik_cadi
minik_cadi Offlinedir 
Havalı Üye
Havalı Üye

minik_cadi
Mesaj No: 13425 - Mesaj No - 13425Tarih: Sal May 31, 2005 2:15 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
ne kiziyon bana hep ya Crying or Very sad ne yaptim ben sana

CAPKIN_KRAL
Misafir

Mesaj No: 13541 - Mesaj No - 13541Tarih: Sal May 31, 2005 8:46 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
kızmıyom ben sana yaaa Laughing Laughing Laughing Laughing
Başa dön
minik_cadi
minik_cadi Offlinedir 
Havalı Üye
Havalı Üye

minik_cadi
Mesaj No: 13590 - Mesaj No - 13590Tarih: Sal May 31, 2005 11:00 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
belli belli Rolling Eyes

CAPKIN_KRAL
Misafir

Mesaj No: 13810 - Mesaj No - 13810Tarih: Çrş Hzr 01, 2005 8:31 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
yav mınık valla bezdım Laughing Laughing bak bız bed muncurlı pacı kelımesını sozunu sevdıgımız kızlara solerız arkadaslarımıza solerız saka amaclı Laughing Laughing
bıde sozume bısey demeden gulsenız ama haklısınız ıkı gunde gulunmeyecek hale geldık bu sorunu cozmem gerek

Başa dön
TaTLixPeRi
TaTLixPeRi Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye

TaTLixPeRi
Mesaj No: 14064 - Mesaj No - 14064Tarih: Cmt Hzr 04, 2005 11:35 pm    Mesaj konusu: Ask Nedir? Alıntıyla Cevap Ver
Ask, iyi geceler öpücügünü uzun tutmaktir. Beklentidir.
Ask, delicesine flört ederken yanindakinin hiçbir sey yapmama hakkini teslim etmektir. Saygidir.
Ask, zaaflariniz oldugunu ortaya çikarir. Kabullenmektir.
Ask, simdi zamani degil diye beklemeyi bilmektir. Sabirdir.
Ask, saçlarda baslayip topuklarda biten bir gezintidir. Kesiftir
Ask,Seviselim demeden sevismek,yanindakinin ne istedigini bilmektir.Anlasmaktir.
Ask, baglandigini sandiginda,karsindakine hayir deme sansini tanimaktir.Inceliktir.
Ask, korumaktir. Sorumluluktur.
Ask, ciddi bir tokalasmayi kikirdamaya dönüstürmektir. Mizahtir.
Ask, durma yoksa seni öldürürüm lafini duymaktir. Şehvettir.
Ask, evinizdeki her seyin yerinin degistirilmesini kabullenmektir. Teslimiyettir.
Ask, sevgilinizin ne oldugunu bütün çiplakligiyla görmektir. Gerçektir.
Ask, saatin kaç oldugunu bilip aldirmamaktir. Nesedir.
Ask, sizi kucaklayan kollarin, gittikçe daha çok sarilmasidir.Mutluluktur.
Ask, gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediginizde,uyanik kalip seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabini almaktir. Sicakliktir.
Ask, tanidiginizi zannettiginiz insanin yeni yanlarini kesfetmektir. Tazeliktir.
Ask, uyandiginizda rüyanizi yaninizda bulmanizdir. Düslerin gerçek olmasidir.
Ask, kocaman yatagin üçte birine sikismaktir. Yakinliktir.
Ask, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir. Güvendir.yatagin üçte birine sıkışmaktir. Yakinliktir.
Ask, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir. Güvendir.
Ask, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir.Kaderdir.
Ask, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir. Derstir.
Ask, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir. Uyumdur.
Ask, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir.Kaderdir.
Ask, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir. Derstir.
Ask, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir. Uyumdur.
Ask, pencereden disariya baktiginda kiminle oldugunu hatirlamaktir. Düsüncedir.
Ask, rüzgarin agaçlarin arasinda dolasirken çikardigi sesi dinleyip sevgilisinin yaninda olmadigina hayiflanmaktir.Yalnizliktir.
Ask, asla anlatilmayacak hikayelerdir. Özeldir. Kiymetini Bilene Tabiiiii Smile

SeVmEyI BiLiYoRsAn SeV..BiLmIyOrSaN KiYmA O CaNa..SeVmEk YüReK IsTeR GüZeLim, Ya SeVeCeKsIn YaDa O YüReGi TaSiMaYaCaKsIn

CAPKIN_KRAL
Misafir

Mesaj No: 14074 - Mesaj No - 14074Tarih: Pzr Hzr 05, 2005 6:29 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
askkk ıste o ask
bır sudur ıc ıc kudur

Başa dön
TaTLixPeRi
TaTLixPeRi Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye

TaTLixPeRi
Mesaj No: 14083 - Mesaj No - 14083Tarih: Pzr Hzr 05, 2005 9:23 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
aynen Very Happy

Kuzandonozlu
Kuzandonozlu Offlinedir 
Havalı Üye
Havalı Üye
Son Görülüşü: 02 Tem 2006
Seviye:33

Altın: 3222
Kuzandonozlu
Mesaj No: 14096 - Mesaj No - 14096Tarih: Pts Hzr 06, 2005 12:38 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
hakan kaşınıyon dövcek seni rahat dur da Bide benim lafımı çalma okış Very Happy Very Happy Very Happy

Yaşamak İçin Bir Nedenim Varsa Bilesin Ki Ölmek İçin İki Nedenim Var

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger Başa dön
TaTLixPeRi
TaTLixPeRi Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye

TaTLixPeRi
Mesaj No: 14146 - Mesaj No - 14146Tarih: Sal Hzr 07, 2005 7:57 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
hirsizlar Laughing

Yeni Başlık Gönder || Cevap Gönder
Mesajları göster:   
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Aşk Konuları Pdf Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Sonraki | Tümünü Göster
3 . sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin: