09/01/2009    iPNo: 38.103.63.58
Mail Girisi  |
WEBMAİL  |  DİZİN  |  İLETİŞİM  |  REKLAM  |  HAKKIMIZDA
E-kart  |  Wallpaper  |  Download  |  Forum  |  Sohbet  | Üyeler  |  Edebiyat  |  Avatarlar  | Güzel Sözler  |  İnternet  |  Haberler  |  Canlı Tv İzle  |  Zorluk Çektikleriniz  |  Tarih  |  İsim Sözlüğü  |  Öğreniyorum  |  Oyun  |  Burçlar  |  Radyo Dinle  |   Hosting Hizmetleri  |  Web Messenger  |  Online Müzik
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Sonraki | Tümünü Göster
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Aşk Konuları
Kuzandonozlu
Kuzandonozlu Offlinedir 
Havalı Üye
Havalı Üye
Son Görülüşü: 02 Tem 2006
Seviye:33

Altın: 3222
Kuzandonozlu
Mesaj No: 31560 - Mesaj No - 31560Tarih: Sal Eyl 27, 2005 12:12 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
gecti artık kabul etmiyor bitti alışmaya calışıyorum diyo bende ağlamakla avunuyorum kaderimizde yazılmışsa cekeceğiz bu acıyı ölenedek

Yaşamak İçin Bir Nedenim Varsa Bilesin Ki Ölmek İçin İki Nedenim Var

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger Başa dön
cCc-Beyza-cCc
cCc-Beyza-cCc Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye
Son Görülüşü: 16 Eyl 2008
Seviye:48

Altın: 9897
cCc-Beyza-cCc
Mesaj No: 31696 - Mesaj No - 31696Tarih: Çrş Eyl 28, 2005 8:10 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
ask cok seymis ya..
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
Kuzandonozlu
Kuzandonozlu Offlinedir 
Havalı Üye
Havalı Üye

Kuzandonozlu
Mesaj No: 32233 - Mesaj No - 32233Tarih: Cum Eyl 30, 2005 7:30 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Ewet çok acıdır ama seven herşeye katlanır

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger Başa dön
rainbow
rainbow Offlinedir 
Tazecik Üye
Tazecik Üye
Son Görülüşü: 01 Oca 2009
Seviye:2

Altın: 33
rainbow
Mesaj No: 35122 - Mesaj No - 35122Tarih: Pzr Ekm 16, 2005 6:36 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
ah bi de ben aşık olsam Sad

sevdiğin şeyi göğsüne bastırırken kırma...

_AnGeL
_AnGeL Offlinedir 
~Forum Admin~
~Forum Admin~
Son Görülüşü: 19 Şub 2007
Seviye:50

Altın: 26797
_AnGeL
Mesaj No: 35169 - Mesaj No - 35169Tarih: Pzr Ekm 16, 2005 9:46 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
rainbow demiş ki:

aman yaaa aşık olup napcan olsan bı dert olmasan bı dert gormuyon mu en ıyısı olma canım sen Crying or Very sad

Melek Olmak Değil Derdim
Ama Asla Ben $eytan Olmak İstemiyorum...

cCc-Beyza-cCc
cCc-Beyza-cCc Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye

cCc-Beyza-cCc
Mesaj No: 35204 - Mesaj No - 35204Tarih: Pts Ekm 17, 2005 7:11 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
rainbow demiş ki:

gör o zmn anyayi konyayi sen Very Happy

..Nerde olursan ol, nereye gidersen git, sen hep kalbimdesin..

Kuzandonozlu
Kuzandonozlu Offlinedir 
Havalı Üye
Havalı Üye

Kuzandonozlu
Mesaj No: 35253 - Mesaj No - 35253Tarih: Pts Ekm 17, 2005 4:37 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Herkezin aşkı farklıdır her aşk birbirine benzemez Kimseyi aşk tan soğutma

cCc-Beyza-cCc
cCc-Beyza-cCc Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye

cCc-Beyza-cCc
Mesaj No: 35350 - Mesaj No - 35350Tarih: Pts Ekm 17, 2005 9:22 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
yorum yok..

Kuzandonozlu
Kuzandonozlu Offlinedir 
Havalı Üye
Havalı Üye

Kuzandonozlu
Mesaj No: 35381 - Mesaj No - 35381Tarih: Sal Ekm 18, 2005 12:14 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Dünyada aşk olmazsaydı Bu Yalan dunya cekilmezdi

Cio
Cio Offlinedir 
Etkin Üye
Etkin Üye
Son Görülüşü: 08 Hzr 2007
Seviye:14

Altın: 688
Cio
Mesaj No: 37480 - Mesaj No - 37480Tarih: Cum Ekm 28, 2005 10:11 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
rainbov'a demişiniz ki aşık olunca n olacak,gor anyayı konya'yı... bence oyle deil arkadaslar. aşk açı çekmek deildir. ama unutmayınki acı çektirmek elinizdedir.aşk bendce saygıdan ibarettir,insan sewdiğine saygı gostermelıdır. eğer bi ilişkide saygı yoksa aşk baştan olmamıştır.insan aşkta acı çektiğinden dolayı ağlamaz çünkü aşk kimseye acı çektirmez. size en başta dediğim gibi acı çektirmek elimizdedir.gerçek olan sewgıdır,sewilene werılen değerdir ama sewgiyi we sewilene werilen degeri ebedi kılacak olan SAYGIDIR.şuda ayrı bi konu kişi zewkleri için saygı beklememeli sewdiği istemiyosa sewilen ozewklerden wazgeçebilmeli.RAİNBOV KARDEŞİM OLABİLİRSEN SENDE AŞIK OL. KORKACAK BİŞEY YOK AMA SEWECEKSEN KISKANARAK SEW.ÇÜNKÜ KISKANAMIYOSAN ONU SEWMİYOSUN DEMEKTİR

SAADECE SEN WE BEN
UçUrUm KıYıLaRdAkİ AşKıMıZlA

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger Başa dön
TaTLixPeRi
TaTLixPeRi Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye
Son Görülüşü: 16 Oca 2006

Altın: 10103
TaTLixPeRi
Mesaj No: 37609 - Mesaj No - 37609Tarih: Cum Ekm 28, 2005 9:13 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Cio demiş ki:
rainbov'a demişiniz ki aşık olunca n olacak,gor anyayı konya'yı... bence oyle deil arkadaslar. aşk açı çekmek deildir. ama unutmayınki acı çektirmek elinizdedir.aşk bendce saygıdan ibarettir,insan sewdiğine saygı gostermelıdır. eğer bi ilişkide saygı yoksa aşk baştan olmamıştır.insan aşkta acı çektiğinden dolayı ağlamaz çünkü aşk kimseye acı çektirmez. size en başta dediğim gibi acı çektirmek elimizdedir.gerçek olan sewgıdır,sewilene werılen değerdir ama sewgiyi we sewilene werilen degeri ebedi kılacak olan SAYGIDIR.şuda ayrı bi konu kişi zewkleri için saygı beklememeli sewdiği istemiyosa sewilen ozewklerden wazgeçebilmeli.RAİNBOV KARDEŞİM OLABİLİRSEN SENDE AŞIK OL. KORKACAK BİŞEY YOK AMA SEWECEKSEN KISKANARAK SEW.ÇÜNKÜ KISKANAMIYOSAN ONU SEWMİYOSUN DEMEKTİR

sana cok cok ama cok katiliyorum dediklerin hepsi dogru..agzina saglik

SeVmEyI BiLiYoRsAn SeV..BiLmIyOrSaN KiYmA O CaNa..SeVmEk YüReK IsTeR GüZeLim, Ya SeVeCeKsIn YaDa O YüReGi TaSiMaYaCaKsIn

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Başa dön
cCc-Beyza-cCc
cCc-Beyza-cCc Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye

cCc-Beyza-cCc
Mesaj No: 37636 - Mesaj No - 37636Tarih: Cum Ekm 28, 2005 10:38 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Cio demiş ki:

Smile bu söze ne denir ki..cok haklisin tsk ler

UZaKLaR_
UZaKLaR_ Offlinedir 
Etkin Üye
Etkin Üye
Son Görülüşü: 12 Eyl 2007
Seviye:16

Altın: 1735
UZaKLaR_
Mesaj No: 38246 - Mesaj No - 38246Tarih: Pzr Ekm 30, 2005 10:08 pm    Mesaj konusu: **Aşk** Alıntıyla Cevap Ver

Aşk hiç bir zaman çaresiz kaldığını bilmemektir...
Çaresizlikler içindeyken...

Aşk bir aydınlıklara açılan kapılardır...
Karanlıklar içindeyken....

Aşk güneşi doğmasını seyretmektir.
Karlı bir gecede.......

Aşk bir kardelendir.
İmkansız yerlerde açan..

Saygılar...

Şimdi Bir Cenaze Marşı Çalınıyor Çok Uzaklarda.Bütün Ölüler Ayağa Kalktı.Görüyormusun Şu Soldan 2.Benim.
Senin Yüzünden Öldüm.
Şimdi Seni Getiriyorlar Karanlığıma.
Gül Biraz.
Yaklaş Biraz.
Sev Biraz.Seni Affediyorum.

TaTLixPeRi
TaTLixPeRi Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye
Son Görülüşü: 16 Oca 2006

Altın: 10103
TaTLixPeRi
Mesaj No: 38265 - Mesaj No - 38265Tarih: Pzr Ekm 30, 2005 10:35 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
cok dogru anlattin yüregine saglik

SeVmEyI BiLiYoRsAn SeV..BiLmIyOrSaN KiYmA O CaNa..SeVmEk YüReK IsTeR GüZeLim, Ya SeVeCeKsIn YaDa O YüReGi TaSiMaYaCaKsIn

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Başa dön
UZaKLaR_
UZaKLaR_ Offlinedir 
Etkin Üye
Etkin Üye
Son Görülüşü: 12 Eyl 2007
Seviye:16

Altın: 1735
UZaKLaR_
Mesaj No: 38276 - Mesaj No - 38276Tarih: Pzr Ekm 30, 2005 10:46 pm    Mesaj konusu: *aşk* Alıntıyla Cevap Ver
TaTLixPeRi demiş ki:
cok dogru anlattin yüregine saglik

Banamı dedin?

Şimdi Bir Cenaze Marşı Çalınıyor Çok Uzaklarda.Bütün Ölüler Ayağa Kalktı.Görüyormusun Şu Soldan 2.Benim.
Senin Yüzünden Öldüm.
Şimdi Seni Getiriyorlar Karanlığıma.
Gül Biraz.
Yaklaş Biraz.
Sev Biraz.Seni Affediyorum.

Yeni Başlık Gönder || Cevap Gönder
Mesajları göster:   
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Aşk Konuları Pdf Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Sonraki | Tümünü Göster
12 . sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin: