08/01/2009    iPNo: 38.103.63.58
Mail Girisi  |
WEBMAİL  |  DİZİN  |  İLETİŞİM  |  REKLAM  |  HAKKIMIZDA
E-kart  |  Wallpaper  |  Download  |  Forum  |  Sohbet  | Üyeler  |  Edebiyat  |  Avatarlar  | Güzel Sözler  |  İnternet  |  Haberler  |  Canlı Tv İzle  |  Zorluk Çektikleriniz  |  Tarih  |  İsim Sözlüğü  |  Öğreniyorum  |  Oyun  |  Burçlar  |  Radyo Dinle  |   Hosting Hizmetleri  |  Web Messenger  |  Online Müzik
Sayfa 1, 2, 3 ... 34, 35, 36  Sonraki | Tümünü Göster
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Özel Günler
**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye
Son Görülüşü: 11 Tem 2008
Seviye:39

Altın: 122568
**zerd@**
Mesaj No: 13245 - Mesaj No - 13245Tarih: Pts May 30, 2005 8:02 am    Mesaj konusu: **GüNaYDıN ve DiLeK KuTuSu** Alıntıyla Cevap Ver
Gününüz "aydın" olsun. Gününüzde "aydınlık" bol olsun. Gününüzde "Aydın kişiler" çok olsun.
Gününüzde "aydınlık verişiniz" kalıcı olsun. Gününüz çok anlamlı geçsin, sözde aydın geçinenlere mesaj olsun.
Gününüzü güneş ay'dınlatsın. Siz gülün, aydınlıklar kıskansın... ve bütün karanlıklar layık olanlarda kalsın...
Mutlu haftalar

Güneş her sabah umuda doğsun,
umut gözlerinde bir ışık olsun,
gözlerin uzaklara dalsın,
en uzağın bir adım olsun,
attığın her adımda yüreğine mutluluk dolsun...

En son **zerd@** tarafından 19 Ağu 2006 02:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
minik_cadi
minik_cadi Offlinedir 
Havalı Üye
Havalı Üye
Son Görülüşü: 09 Arl 2005
Seviye:36

Altın: 1113
minik_cadi
Mesaj No: 13248 - Mesaj No - 13248Tarih: Pts May 30, 2005 2:23 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
tsk ablacim sagolasin sanada cok guzel bir hafta diliyorum Smile

ZaLIMsIN ama LAzimsiN baNA hainSIN ama ZAafimsIN aNLA

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Başa dön
**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye

**zerd@**
Mesaj No: 13620 - Mesaj No - 13620Tarih: Çrş Hzr 01, 2005 8:14 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Mayıs ayının gelişine sevinmiştik, yağmurlar eşliğinde gidişine üzüldük. Bir sonraki ay var sırada. Haziran. Daha sıcak, daha ateşli akacak kanlar. Neşe ile hüzün bir arada dans edecek yine. Hızla yaklaşan yaz'ı hazmetmeye çalışacak doğa ve insan. Elbette rehavete kapılarak yapacak bunu. Tatlı bir rehavete... Hepimizin Haziran ayı mutlu olsun...

**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye

**zerd@**
Mesaj No: 13933 - Mesaj No - 13933Tarih: Cum Hzr 03, 2005 7:03 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
İnsanların kafatasları içinde "beyin" olduğunun, "akıl" verdiğinin, "zeka" sunduğunun, göğüs kafesleri içinde "heyecanlı" bir yürek olduğunun, ellerinin yazma, gözlerinin okuma yeteneğine sahip olduğunun, bunlara sahip olduğu halde değerini bilmeyenlerin bedensel engelli dostlarımız kadar "engelli" olduğunun farkında olunmasını diliyoruz bugün. Olsunlar ki, hepsini yerli yerinde çalıştırıp, değerlerine sahip çıkabilsinler... dileriz...

**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye

**zerd@**
Mesaj No: 14106 - Mesaj No - 14106Tarih: Pts Hzr 06, 2005 5:56 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Herkes birbirine bir kez gülümsesin. Bir kez "Mutlu günler ve iyi haftalar" desin ve bir kez "hatır" sorsun... Böylece günümüz güzelleşsin, İnsanlar güzelleşsin, hayat güzelleşsin...

**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye

**zerd@**
Mesaj No: 14150 - Mesaj No - 14150Tarih: Sal Hzr 07, 2005 8:04 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Bir insanın gözlerinin içine baka baka "...ya aşk" deseniz, gözlerini yumar ve dalar derinlere, hülyalara. İşte böyle bir şey aşk. Okyanusa dalmadan derinliği, uçmadan kanatlanmayı, adım atmadan koşmayı, iki kişiyken yalnızlığı, yalnızken sarmaşdolaş olmayı hissettirir. Mucizedir aşk. Bugün aşk dileyelim herkese. Her türlü sorunla başa çıkabilmek için...

**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye

**zerd@**
Mesaj No: 14199 - Mesaj No - 14199Tarih: Çrş Hzr 08, 2005 8:15 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver

GünaydınLar....

**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye

**zerd@**
Mesaj No: 14397 - Mesaj No - 14397Tarih: Cum Hzr 10, 2005 8:01 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Bazı nesneler var ki kimse kimseye onları armağan etmesin! Mesela saat. "Bak ve zamanın nasıl geçtiğini gör" der gibi. Mesela içki, sigara. "İç, zehirlen ve acı çekerek öl" der gibi. Mesela televizyon! "Seyret, sinir hastası ol" der gibi. Mesela araba. "Zamanın yollarda geçsin" der gibi. En iyisi sevgi armağan edelim birbirimize. Birbirimizi hep yaşatır gibi...

**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye

**zerd@**
Mesaj No: 14460 - Mesaj No - 14460Tarih: Cmt Hzr 11, 2005 8:36 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Çok uzun zamandır tatil yapamamış nice insan vardır yeryüzünde. Cumartesi-Pazar olması bile bir anlam, bir özellik ihtiva etmez. Haftanın yedi günü çalışmaya programlanmıştır ve ömrü paslanmamak için durmadan işlenmek zorunda kalan demir gibi ışıldayarak geçer. Oysa onun da hayalleri, düşleri, umutları vardır. Bugün şans onlardan yana gülsün, adalet onlardan yana yerini bulsun ve artık dinlenebilsinler, düşlerine sahip çıkabilsinler... Onlara ve herkese iyi tatiller dileklerimizle... Smile

CAPKIN_KRAL
Misafir

Seviye:0
Mesaj No: 14514 - Mesaj No - 14514Tarih: Sal Hzr 14, 2005 10:20 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
EE GUNAYDINLARRR
Başa dön
**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye

**zerd@**
Mesaj No: 14825 - Mesaj No - 14825Tarih: Cum Hzr 17, 2005 5:54 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
İnsan yeni günden ne ister ve bitmekte olan bir güne neyin hesabını sorar?
Yaşamın bilançosudur bu! Alıp hesabını veremediğimiz.
Belki de hesapsız yaşamaktır istenilen ve başarabilmektir
ömür boyu. Öyleyse biz de bu isteğe katkıda bulunalım
ve güzel olan ne varsa "hesapsız" yaşanmasını dileyelim hayatımızda

**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye

**zerd@**
Mesaj No: 15127 - Mesaj No - 15127Tarih: Pzr Hzr 19, 2005 8:14 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Anne ve baba olmak. Çok büyük, keyifli, değerli ve anlamlı 2 sorumluluk. Mayıs'da sevgili annelerimize çok sevdiğimizi söylemiştik bugün de babalarımıza bizler için çok değerli olduklarını söylüyoruz. Çocuklar anne ve babaların, anne ve babalar çocukların her şeyi. Bugün dilek kutumuzda hepsine uzun, sağlıklı ve mutlu ömür dileklerimiz var. Sevgili Babalar gününüz mutlu ve kutlu olsun ve artık aramızda olamayan Sevgili Babalar, mekanlarınız cennet, ruhlarınız şad olsun... Her günümüz sizin...

**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye

**zerd@**
Mesaj No: 15372 - Mesaj No - 15372Tarih: Pts Hzr 20, 2005 6:34 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Oldukça heyecanlı ve keyifli olduğunu umduğumuz anlamlı günleri geride bıraktık. Şimdi 7 pırıl pırıl gün var karşımızda. Hakkıyla yaşamak için, hayatı şaşırtmak için kolları sıvamak gerekiyor. Bugünkü dileğimiz kolları "iyi" sıvamak ve hak ettiğimizi almak... Şansımız açık olsun... Smile

**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye

**zerd@**
Mesaj No: 15479 - Mesaj No - 15479Tarih: Sal Hzr 21, 2005 1:58 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Her insan bir okyanus olabilir mi? Öyle derin ve anlamlı olabilir mi? Ya nehirler, göller, denizler? Onlar da insanlar kadar şaşkın, iğreti, kaybolmuş ya da geçit vermez olabilir mi? Sonu, kavuşmak olabilir mi? Galiba sorunun yanıtı içimizdeki "ben" de. Anlamak için dümeni çevirmek gerekiyor "pupa yelken" benliğimize... Biz neyiz, kimiz, ne için varız, bu soruların hayatla kesiştiği cevapları bulabileceğimiz bir gün olsun bugün...

**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye

**zerd@**
Mesaj No: 15695 - Mesaj No - 15695Tarih: Çrş Hzr 22, 2005 5:35 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Dünyanın bir yerinde savaşlar, suçsuz yere katledilen insanlar, öte yanda açlık, sefalet, acizlik. Bir yanda zevk ve sefa düşkünü insanlar, öte yanda gençleri uyuşturucu ile öldürmeye azimli eli kanlı, cebi pislik katiller. Bir yanda "insan" olanlar, bir yanda insan olduğuna utandıranlar. Ve bir de elini kolunu bağlamış, bir şey yapmadan seyredenler...

Adaletli ve aydınlık günler diliyoruz hepimiz için...

Yeni Başlık Gönder || Cevap Gönder
Mesajları göster:   
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Özel Günler Pdf Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 34, 35, 36  Sonraki | Tümünü Göster
1 . sayfa (Toplam 36 sayfa)

Forum Seçin: