09/01/2009    iPNo: 38.103.63.58
Mail Girisi  |
WEBMAİL  |  DİZİN  |  İLETİŞİM  |  REKLAM  |  HAKKIMIZDA
E-kart  |  Wallpaper  |  Download  |  Forum  |  Sohbet  | Üyeler  |  Edebiyat  |  Avatarlar  | Güzel Sözler  |  İnternet  |  Haberler  |  Canlı Tv İzle  |  Zorluk Çektikleriniz  |  Tarih  |  İsim Sözlüğü  |  Öğreniyorum  |  Oyun  |  Burçlar  |  Radyo Dinle  |   Hosting Hizmetleri  |  Web Messenger  |  Online Müzik
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Yemek Tarifleri -> Et Yemekleri
deniztaner
deniztaner Offlinedir 
Yönetici
Yönetici
Son Görülüşü: 04 Hzr 2007
Seviye:18

Altın: 5100
deniztaner
Mesaj No: 57378 - Mesaj No - 57378Tarih: Cum Tem 28, 2006 12:29 am    Mesaj konusu: ALİ NAZİK Alıntıyla Cevap Ver
MALZEMELER

200 gr yarım yağlı kıyma
2 adet patlıcan
250 gr süzme yoğurt
1 adet yeşilbiber
7-8 dal maydanoz
100 gr tereyağı
1 çay kaşığı kırmızıbiber

HAZIRLANIŞI

Patlıcanları fırında közleyin. Kabuğunu soyun ve bıçakla ince ince kıyın. Yoğurtla karıştırıp, bir güvece yerleştirin ve ısıtın. Başka bir kapta kıyma, tuz ve karabiberi yoğurarak köfteyi hazırlayın ve kebap şişine takarak közde pişirin. Küçük küçük parçalara bölerek içine kırmızıbiber eklenmiş tereyağında biraz kavurun. Hazırladığınız bu eti, ısıtılmış güvecin üzerine yerleştirin. Maydanoz ve yeşilbiberle süsleyin.

Sıradan Dramlar Bile Gözyaşı Dökmene Neden Oluyorsa Eğer Kendine Bir Soru Sor Psikolojim mi Bozuldu Yoksa Dahamı İnsanlaştım??

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger Başa dön
_AnGeL
_AnGeL Offlinedir 
~Forum Admin~
~Forum Admin~
Son Görülüşü: 19 Şub 2007
Seviye:50

Altın: 26797
_AnGeL
Mesaj No: 57628 - Mesaj No - 57628Tarih: Cmt Tem 29, 2006 6:06 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
kız ben bunların hıc bırını yemıom kı Very Happy

Melek Olmak Değil Derdim
Ama Asla Ben $eytan Olmak İstemiyorum...

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
deniztaner
deniztaner Offlinedir 
Yönetici
Yönetici
Son Görülüşü: 04 Hzr 2007
Seviye:18

Altın: 5100
deniztaner
Mesaj No: 57632 - Mesaj No - 57632Tarih: Cmt Tem 29, 2006 6:27 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Laughing Laughing Laughing Alış Bence Canım Razz Laughing Laughing

Sıradan Dramlar Bile Gözyaşı Dökmene Neden Oluyorsa Eğer Kendine Bir Soru Sor Psikolojim mi Bozuldu Yoksa Dahamı İnsanlaştım??

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger Başa dön
Yeni Başlık Gönder || Cevap Gönder
Mesajları göster:   
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Yemek Tarifleri -> Et Yemekleri Pdf Tüm saatler GMT +2 Saat
1 . sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: