09/01/2009    iPNo: 38.103.63.58
Mail Girisi  |
WEBMAİL  |  DİZİN  |  İLETİŞİM  |  REKLAM  |  HAKKIMIZDA
E-kart  |  Wallpaper  |  Download  |  Forum  |  Sohbet  | Üyeler  |  Edebiyat  |  Avatarlar  | Güzel Sözler  |  İnternet  |  Haberler  |  Canlı Tv İzle  |  Zorluk Çektikleriniz  |  Tarih  |  İsim Sözlüğü  |  Öğreniyorum  |  Oyun  |  Burçlar  |  Radyo Dinle  |   Hosting Hizmetleri  |  Web Messenger  |  Online Müzik
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Astroloji
**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye
Son Görülüşü: 11 Tem 2008
Seviye:39

Altın: 122568
**zerd@**
Mesaj No: 19694 - Mesaj No - 19694Tarih: Pts Tem 11, 2005 3:29 am    Mesaj konusu: Mesleğiniz burcunuzda gizli! Alıntıyla Cevap Ver
Mesleğiniz burcunuzda gizli!

Üniversite öncesinde yüz binlerce genç, tercihini yapıp gelecekleri için karar verirken, meslek tercihlerinde burçların da etkili olduğu ortaya çıktı. İnsanların karakterlerine göre mesleklerinin önem kazandığı, işinde başarıyı yakalayanların meslek tercihinde yıldızlara kulak verdiği öne sürüldü.

İHA muhabirinin
Linkleri sadece üyeler görebilir!
Üye değilseniz kayıt olmak için Burayı tıklayın. Üye iseniz lütfen yukarıdaki giriş linkine tıklayınız!
adresinden derlediği bilgilere göre, doktorluk, hemşirelik ve öğretmenlik en çok yengeç burcundakilerle örtüşüyor. Oyunculuk, sanatçı ve modacılık aslanların; ekonomist, borsacı ve eczacılık başakların; psikiyatrist, araştırmacı ve polislik terazilerin; politikacılık işadamlığı ve müteahhitlik ise oğlakların başarılı olduğu meslekler.

İşte burçlar ve burçlara uygun meslekler:

Koç: Satış temsilcisi, reklamcı, halkla ilişkiler, muhabir veya televizyonculuk gibi mesleklerde başarılı olurlar. Bazı koçlar da cerrah olmaya eğilimlidir. Başarılı olmak için iş arkadaşlarınıza ve personele diplomatik davranmaya çalışın. Çalışkan olduğunuzda, seçtiğiniz alanın lideri olabileceğinizi unutmayın. Birçok konuda tartışma meydana getirecek, problem çıkartacak biri olmayın. Diğer insanlarla konuşmadan, işle ilgili değişiklik yapmak için ısrar etmeyin.

Boğa: İşte, başarıyı en üst seviyeye çıkartmak için doğanızda bulunan hırsı, isteği ve çalışma aşkını kullanın. Emlakçı, bankacı, grafiker, broker, ekonomist, otel yöneticisi, inşaat mühendisi gibi meslekler boğalar için uygundur. Başarılı olmak için, saygı duyduğunuz kişilerden tavsiyeler ve destek almaya açık olun. Rutini değiştirmek zorunda, kaldığınızda endişeye kapılmayın. İçten içe hatalı olduğunuzu bildiğiniz zamanlarda, inatlaşıp fikrinizi değiştirmeyi reddetmeyin. İyi organize olmuş bir çalışma yerinizin olmasına önem verin.

İkizler: Fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmek konusunda iyisiniz. Ancak üretici enerji ve yeteneklerinizi aynı anda, birden çok ve değişik konulara yöneltmeyin. Müşteri temsilcisi, muhabir, reklamcı, metin yazarı, yayıncı gibi mesleklerin yanında konsantre gücü olan ikizler, iyi bir borsacı da olabilir. Başarılı olmak için, günlük bir iş planı yapın ve bunun değerini bilin. Sadece kendi fikirlerinize değil, diğer insanlarınkine de değer verin. İş yerinde kırıcı ve sürekli eleştiren kişi olmamaya çalışın. Kısa zamana birden fazla iş veya proje sıkıştırmayın.

Aslan: Oyuncu, sanatçı, modacı, halkla ilişkiler, yönetici, tekniker, muhasebeci, tamirci, satış danışmanı gibi meslekler size göredir. Başarılı olmak için, başkalarından beklediğiniz kadar siz de çalışın. Diktatör olmaktan kaçının, emir vermek yerine rica edin. Yaptıklarınızla gurur duyun ama asla önemini fazla abartmayın.

Yengeç: Duygusal bir yapısı olan yengeçler, iyi niyetleri sayesinde mesleklerinde adım adım ilerleyebilir. Doktor, hemşire, sekreter, otel yöneticisi, öğretmen, emlakçılık gibi meslekler ve genel müdürlük, yengeçlerin işidir. Ayrıca yengeçler iyi bir ressam, oyuncu, müzisyen veya bankacı olabilir. Başarılı olmak için, stratejinizi belirlerken sezgilerinize kulak verin. İş arkadaşlarınızla iyi geçinmeye çalışın ama onlara annelik veya babalık yapmayın. Güç delisi yada çok fazla ihtiraslı olmayın. Her şeyi dışlayarak kendinizi sadece işinize yönlendirmeyin.

Başak: Halkla ilişkiler, alternatif tıp, ekonomist, borsacı, muhasebeci, eczacı, öğretmen, yayıncı ve satıcılık başaklara göredir. Başarılı olmak için, değerinize inanın ve fikrinizi söylemekten kaçınmayın. Sizin başarınızın başkalarına mal edilmesine ve övülmelerine izin vermeyin. Problemleri çözmek için bir adım atmadan, işinizle ilgili şikayetlerde bulunmayın. Kriz anlarında panik olmayın. Nasıl olsa onu atlatmak için bir yolunu bulacaksınız. Çalışma ortamınızdan memnun olduğunuza emin olun.

Terazi: Ressam, müzisyen, sanat uzmanı, stilist, mimar, hakim, diplomat, kuaför, teknisyen, dişçilik uygun mesleklerdir. Başarılı olmak için, verdiğiniz kararlara uyun. Yeteneklerinizi en üst seviyeye çıkarttığınızdan emin olun. Harekete geçmek konusunda geç kalıp büyük fırsatları elinizden kaçırmamaya özen gösterin. Yapacağınız işin neresinden başlayacağınızı uzun uzun düşünüp, zamanınızı boşa harcamayın.

Akrep: Psikiyatrist, araştırmacı, polis, politikacı, eczacı, medyum, savcı, köşe yazarı, cerrah, bilim adamlığı size göredir. Başarılı olmak için, meydan okumalardan hoşlanmanız güzel ama gereksiz kavgalardan kaçının. İşinize karşı tutkulu olun. Kendinizden biraz ödün vermeniz gerekse de çalıştığınız herkesle iyi geçinmeye çalışın. Güvensizliklere kapılıp, üreticiliğinizi engellemeyin. Takıntılı bir megaloman olmayın. Asabi davranmayın.

Yay: Felsefeci, avukat, öğretmen, turizmci, sporcu, yönetici, politikacı, işletmecilik uygun mesleklerdir. Başarılı olmak için, ayrıntılara önem vermeyi unutmayın. Her zaman en iyisini bildiğinizi düşünmeyi bırakıp, başkalarının fikirlerine de açık olmaya çalışın. Enerjinizi çok fazla dağıtmayın. Tutamayacağınız mantıksız sözler vermeyin. Sizin için iyi olabileceğini bildiğinizde, bağlılıklardan ve fırsatlardan kaçmayın. Herkesin sizin gibi düşünemeyeceğini ve çalışkan olamayacağını unutmayın.

Oğlak: Politikacılık, iş adamı, müteahhit, öğretmen, belediye memuru, sigortacı, yönetici asistanı, otomobil tamircisi, stilist, bankacılık oğlakların işidir. Başarılı olmak için, prensiplerinize sadık kalın ve kendinize karşı her zaman dürüst olun. Bütün ağır çalışmalarınızı birkaç saatlik dinlenmeyle dengeye sokun. İşte çok fazla saat harcayıp kendinizi tüketmeyin. Güce olan açlığınızın sizi çürütmesine izin vermeyin.

Kova: Radyocu, televizyoncu, politikacı, astrolog, bilgisayar uzmanı, arkeolog, film yönetmeni gibi meslekler kovalara göredir. Başarılı olmak için, hayal gücünüzü ve renkli kişiliğinizi sergileyebileceğiniz bir alanda çalışmayı tercih edin. İş yerinde her zaman değişikliğe ihtiyacınız olduğunu unutmayın. İnsanlara yaklaşımınızda, yanlış davranıp kötü bir etki bırakmayın. Başkalarının yapıcı önerilerini dinlemeyi reddetmeyin. İlginç olmayan konulara yönelmeyin.

Balık: Güzel sanatlar, ressam, müzisyen, tiyatro oyuncusu, sosyal danışman, öğretmen, sporcu, fotoğrafçı, müşteri temsilcisi balıkların işidir. Başarılı olmak için, altıncı hissinizi dinleyin. Sizi tatmin eden ve mutlu olmanızı sağlayan her şeyle ilgilenin. Günlerinizi pratik ve işlevsel bir şekilde planlayın. Hayallerinizi başarılı gerçeklere dönüştürmeye çalışın.

Güneş her sabah umuda doğsun,
umut gözlerinde bir ışık olsun,
gözlerin uzaklara dalsın,
en uzağın bir adım olsun,
attığın her adımda yüreğine mutluluk dolsun...

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
simge-e
simge-e Offlinedir 
Etkin Üye
Etkin Üye
Son Görülüşü: 31 Ekm 2005
Seviye:15

Altın: 569
simge-e
Mesaj No: 20644 - Mesaj No - 20644Tarih: Pzr Tem 24, 2005 7:10 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Boğa: İşte, başarıyı en üst seviyeye çıkartmak için doğanızda bulunan hırsı, isteği ve çalışma aşkını kullanın. Emlakçı, bankacı, grafiker, broker, ekonomist, otel yöneticisi, inşaat mühendisi gibi meslekler boğalar için uygundur. Başarılı olmak için, saygı duyduğunuz kişilerden tavsiyeler ve destek almaya açık olun. Rutini değiştirmek zorunda, kaldığınızda endişeye kapılmayın. İçten içe hatalı olduğunuzu bildiğiniz zamanlarda, inatlaşıp fikrinizi değiştirmeyi reddetmeyin. İyi organize olmuş bir çalışma yerinizin olmasına önem verin.

valla cok dogru benım ıcın...

sen gittiğinden beri
Adını her duyduğumda
Bir ürperti alır beni
Hafiften tebessüm ederim sonra
Maske olur acılarıma
Sanki seni hiç yaşamamışım
Herkes buna kanar da
Ben içime ağlarım...

_AnGeL
_AnGeL Offlinedir 
~Forum Admin~
~Forum Admin~
Son Görülüşü: 19 Şub 2007
Seviye:50

Altın: 26797
_AnGeL
Mesaj No: 26550 - Mesaj No - 26550Tarih: Cmt Eyl 10, 2005 10:01 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
OGLAK BURCUYUM VE BU BURC İŞİ TEMSİL EDIYO
ŞİMDİLİK ÖYLEYIM SANIRIM Smile

Melek Olmak Değil Derdim
Ama Asla Ben $eytan Olmak İstemiyorum...

KEANU
KEANU Offlinedir 
WebMaster
<font color=red><b>WebMaster</b></font>
Son Görülüşü: 12 Ksm 2008
Seviye:38

Altın: 330794
KEANU
Mesaj No: 26553 - Mesaj No - 26553Tarih: Cmt Eyl 10, 2005 10:09 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Kod:
Koç: Satış temsilcisi, reklamcı, halkla ilişkiler, muhabir veya televizyonculuk gibi mesleklerde başarılı olurlar. Bazı koçlar da cerrah olmaya eğilimlidir. Başarılı olmak için iş arkadaşlarınıza ve personele diplomatik davranmaya çalışın. Çalışkan olduğunuzda, seçtiğiniz alanın lideri olabileceğinizi unutmayın. Birçok konuda tartışma meydana getirecek, problem çıkartacak biri olmayın. Diğer insanlarla konuşmadan, işle ilgili değişiklik yapmak için ısrar etmeyin.

Valla Çok Doğru Demiş Smile

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger Başa dön
yalnizcanan
yalnizcanan Offlinedir 
Yönetici
Yönetici
Son Görülüşü: 15 Eyl 2007
Seviye:31

Altın: 5703
yalnizcanan
Mesaj No: 31508 - Mesaj No - 31508Tarih: Pts Eyl 26, 2005 6:52 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Cok güzel arkadasim ellerine emegine Saglik

Oğlak: Politikacılık, iş adamı, müteahhit, öğretmen, belediye memuru, sigortacı, yönetici asistanı, otomobil tamircisi, stilist, bankacılık oğlakların işidir. Başarılı olmak için, prensiplerinize sadık kalın ve kendinize karşı her zaman dürüst olun. Bütün ağır çalışmalarınızı birkaç saatlik dinlenmeyle dengeye sokun. İşte çok fazla saat harcayıp kendinizi tüketmeyin. Güce olan açlığınızın sizi çürütmesine izin vermeyin.

SeNi SeVeNi GöRMüCeK KaDaR KöRSeN
Seni SeVeNDe SeNi SeVDiGiNi
SöYLeMiCeK KaDar GuRuRLuDuR !!!
!!!UnUtMa !!!

ŞahinCan Allahim Yar Ve Yardimcin olsun Canim Kardesim...

cCc-Beyza-cCc
cCc-Beyza-cCc Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye
Son Görülüşü: 16 Eyl 2008
Seviye:48

Altın: 9897
cCc-Beyza-cCc
Mesaj No: 31567 - Mesaj No - 31567Tarih: Sal Eyl 27, 2005 7:10 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Yengeç: Duygusal bir yapısı olan yengeçler, iyi niyetleri sayesinde mesleklerinde adım adım ilerleyebilir. Doktor, hemşire, sekreter, otel yöneticisi, öğretmen, emlakçılık gibi meslekler ve genel müdürlük, yengeçlerin işidir. Ayrıca yengeçler iyi bir ressam, oyuncu, müzisyen veya bankacı olabilir. Başarılı olmak için, stratejinizi belirlerken sezgilerinize kulak verin. İş arkadaşlarınızla iyi geçinmeye çalışın ama onlara annelik veya babalık yapmayın. Güç delisi yada çok fazla ihtiraslı olmayın. Her şeyi dışlayarak kendinizi sadece işinize yönlendirmeyin.

kücükken tip tip diyodum simdide turizm turizm Smile

exe_genesis
exe_genesis Offlinedir 
Etkin Üye
Etkin Üye
Son Görülüşü: 07 Nis 2007
Seviye:19

Altın: 1365
exe_genesis
Mesaj No: 32669 - Mesaj No - 32669Tarih: Pts Ekm 03, 2005 2:46 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
saols

Şimdi sana söylenecek tek cümle:Bende sana yetecek kadar ben kalmadı...

ॐ๑ išYaN εTMε GöKYüZü BεπiM KaDaR AĞLAYAMAZšIN εXε_Gεπεšiš ๑ॐ

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger Başa dön
xcerenx
xcerenx Offlinedir 
Etkin Üye
Etkin Üye
Son Görülüşü: 12 Hzr 2006
Seviye:18

Altın: 1
xcerenx
Mesaj No: 42762 - Mesaj No - 42762Tarih: Çrş Ksm 16, 2005 8:56 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
İkizler: Fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmek konusunda iyisiniz. Ancak üretici enerji ve yeteneklerinizi aynı anda, birden çok ve değişik konulara yöneltmeyin. Müşteri temsilcisi, muhabir, reklamcı, metin yazarı, yayıncı gibi mesleklerin yanında konsantre gücü olan ikizler, iyi bir borsacı da olabilir. Başarılı olmak için, günlük bir iş planı yapın ve bunun değerini bilin. Sadece kendi fikirlerinize değil, diğer insanlarınkine de değer verin. İş yerinde kırıcı ve sürekli eleştiren kişi olmamaya çalışın. Kısa zamana birden fazla iş veya proje sıkıştırmayın.

vallahi ben Turizm & Isletme okuyorum ve bu alanda calismayi planliyorum...

Her Rüzgar Savuracak Bir Toz bulur,
Her Hayat Yasanacak Bir Can Bulur,
Her Umut Gerçeklesecek Bir Düs Bulur
Bulunmayacak Tek sey Senin Benzerindir.....

Cio
Cio Offlinedir 
Etkin Üye
Etkin Üye
Son Görülüşü: 08 Hzr 2007
Seviye:14

Altın: 688
Cio
Mesaj No: 42793 - Mesaj No - 42793Tarih: Çrş Ksm 16, 2005 3:31 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Aslan: Oyuncu, sanatçı, modacı, halkla ilişkiler, yönetici, tekniker, muhasebeci, tamirci, satış danışmanı gibi meslekler size göredir. Başarılı olmak için, başkalarından beklediğiniz kadar siz de çalışın. Diktatör olmaktan kaçının, emir vermek yerine rica edin. Yaptıklarınızla gurur duyun ama asla önemini fazla abartmayın.

walla bende teknıkerım we meslegım çok hosuma gıdıyo. bıseylerı onarmak benım hobım gıbı bırsey. bu benı tatmın eden tek meslek we hayatımada bu sekılde dewam etmek istiyorum

SAADECE SEN WE BEN
UçUrUm KıYıLaRdAkİ AşKıMıZlA

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger Başa dön
SERSERİ
SERSERİ Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye
Son Görülüşü: 03 Hzr 2008
Seviye:40

Altın: 4535
SERSERİ
Mesaj No: 44993 - Mesaj No - 44993Tarih: Cmt Oca 14, 2006 8:03 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver

İİDE BURDA DJLİK YOK UNUTMUSLAR Laughing

SAOL ABLAM

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder Başa dön
FuLyA
FuLyA Offlinedir 
Hızlı Üye
Hızlı Üye
Son Görülüşü: 28 Nis 2007
Seviye:9

Altın: 625
FuLyA
Mesaj No: 53688 - Mesaj No - 53688Tarih: Pzr Hzr 18, 2006 10:54 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Akrep: Psikiyatrist, araştırmacı, polis, politikacı, eczacı, medyum, savcı, köşe yazarı, cerrah, bilim adamlığı size göredir. Başarılı olmak için, meydan okumalardan hoşlanmanız güzel ama gereksiz kavgalardan kaçının. İşinize karşı tutkulu olun. Kendinizden biraz ödün vermeniz gerekse de çalıştığınız herkesle iyi geçinmeye çalışın. Güvensizliklere kapılıp, üreticiliğinizi engellemeyin. Takıntılı bir megaloman olmayın. Asabi davranmayın.

ama ama ben bunların hiç birini istemiyorum Crying or Very sad Crying or Very sad

mihriban
mihriban Offlinedir 
Forumcu Üye
Forumcu Üye
Son Görülüşü: 08 Oca 2009
Seviye:24

Altın: 7335
mihriban
Mesaj No: 61583 - Mesaj No - 61583Tarih: Prş Ekm 02, 2008 11:03 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Balık burcunda ki mesleklerden birine sahip olmadım .ben anca amele memurum.
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder MSN Messenger Başa dön
Yeni Başlık Gönder || Cevap Gönder
Mesajları göster:   
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Astroloji Pdf Tüm saatler GMT +2 Saat
1 . sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Arşiv

Telif Hakkı © 2004 - 2009 Egze Bilişim & Hosting Hizmetlerine Aittir