evet arkadaslar bu oyunda bi ust kullanicinin nickini mi avatarini mi yoksa imzasini mi begendiniz hadin baslayalim Zaten Tabiatı BiLe AyrıLık Üzerine Kurmamı$ mı Yaradan!! Yaprak Dü$er DaLından, DamLa AyrıLır BuLutLardan Seviyorum Derken BiLe AyrıLır SözLer DudakLardan...!!! Ben sana yanarken $imdi... Sen kim BiLir nerede ü$üyorsun...
Mesaj No: 24623 - Tarih: Sal Ağu 30, 2005 10:25 pmMesaj konusu:
(No subject)
avatarr tweety cunku benim lakabim civciv Zaten Tabiatı BiLe AyrıLık Üzerine Kurmamı$ mı Yaradan!! Yaprak Dü$er DaLından, DamLa AyrıLır BuLutLardan Seviyorum Derken BiLe AyrıLır SözLer DudakLardan...!!! Ben sana yanarken $imdi... Sen kim BiLir nerede ü$üyorsun...
imzaaa Zaten Tabiatı BiLe AyrıLık Üzerine Kurmamı$ mı Yaradan!! Yaprak Dü$er DaLından, DamLa AyrıLır BuLutLardan Seviyorum Derken BiLe AyrıLır SözLer DudakLardan...!!! Ben sana yanarken $imdi... Sen kim BiLir nerede ü$üyorsun...
imzaa Zaten Tabiatı BiLe AyrıLık Üzerine Kurmamı$ mı Yaradan!! Yaprak Dü$er DaLından, DamLa AyrıLır BuLutLardan Seviyorum Derken BiLe AyrıLır SözLer DudakLardan...!!! Ben sana yanarken $imdi... Sen kim BiLir nerede ü$üyorsun...