|
|
 |
|
LaZiKoLi
| Forumcu Üye

| Kayıt: 10 Ksm 2004 | Son Görülüşü: 13 Ekm 2007 | Mesajlar: 505 Seviye:20 | Altın: 539 |
|
 |
|
 |
|
Mesaj No: 60656 - Tarih: Pzr Tem 08, 2007 11:09 am Mesaj konusu:
Sevdiğiniz İnsana Hitap..
|
|
|
 |
|
 |
|
|
MErehaba Arkdaşlar Gelin Bi Araştirma Yapalim.. sevdiginiz İnsan Ne Diye Hitap Edersiniz.. Onun İçin Düşünüp Süslediginiz Güzel Anlamşli Sözler Varmidir..
Benim Sözüm.. ]] Akide ŞEkerim :)
Hadi Sira Sizde Bakalim Kim Ne KAdar Yaratici ..
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
LaZiKoLi
| Forumcu Üye

| Kayıt: 10 Ksm 2004 | Son Görülüşü: 13 Ekm 2007 | Mesajlar: 505 Seviye:20 | Altın: 539 |
|
|
|
|
forum gerçekden bitmiş sanirim kimse cevap yazmamiş... eski halinden eser yok
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Yaren_
| Tazecik Üye

| Kayıt: 10 Ksm 2007 | Son Görülüşü: 14 Ksm 2007 | Mesajlar: 3 Seviye:1 | Altın: 20 |
|
|
|
|
oncelıkle merhaba her ınsan sevdıgının gonlunde ozel olmak ıster bu ınsanların kendı elındedır bence sevgı hıtabıda dılden olmamalı gonulden olmalı gonulden oldugunda o dokulen sozler ozel kalır ınsan ın yuregınde sevdıgım ömrüm umudum dunyam derım ole hııssedıyosam canımdan parca olarak hıssedıyosam goruyosam bunu hıssettıgım sekılde dıle getırırım yoksa bana gore karsımdakının gozunde bunu dıyımde onu baglayım kendıme gıbı dusunenlerden hıcbızaman olmadım sonucta karsındakıde bır ınsan ve onunda yuregı onunda duyguları var ve ah almak hıcbızaman ıstememısımdır herzaman durustce yaklasmaktan hoslanmıyosan solersın yuzune hoslanmadııgın halde sınyal verırsen bunun sonucu ınsnın kendı hayatını darmadagın edecektır bıyerde.. oyuzden herzaman karsıyımdır duygularla oynyanlara sonucta herkes su dunnyada mutlu olmayı ıster ama bu mutluluk duyguyla oynyarak olmamalı..
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
mihriban
| Forumcu Üye

| Kayıt: 20 Hzr 2008 | Son Görülüşü: 08 Oca 2009 | Mesajlar: 759 Seviye:24 | Altın: 7335 |
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|