09/01/2009    iPNo: 38.103.63.58
Mail Girisi  |
WEBMAİL  |  DİZİN  |  İLETİŞİM  |  REKLAM  |  HAKKIMIZDA
E-kart  |  Wallpaper  |  Download  |  Forum  |  Sohbet  | Üyeler  |  Edebiyat  |  Avatarlar  | Güzel Sözler  |  İnternet  |  Haberler  |  Canlı Tv İzle  |  Zorluk Çektikleriniz  |  Tarih  |  İsim Sözlüğü  |  Öğreniyorum  |  Oyun  |  Burçlar  |  Radyo Dinle  |   Hosting Hizmetleri  |  Web Messenger  |  Online Müzik
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Aşk Konuları
LaZiKoLi
LaZiKoLi Offlinedir 
Forumcu Üye
Forumcu Üye
Son Görülüşü: 13 Ekm 2007
Seviye:20

Altın: 539
LaZiKoLi
Mesaj No: 60656 - Mesaj No - 60656Tarih: Pzr Tem 08, 2007 11:09 am    Mesaj konusu: Sevdiğiniz İnsana Hitap.. Alıntıyla Cevap Ver
MErehaba Arkdaşlar Gelin Bi Araştirma Yapalim.. sevdiginiz İnsan Ne Diye Hitap Edersiniz.. Onun İçin Düşünüp Süslediginiz Güzel Anlamşli Sözler Varmidir..

Benim Sözüm.. ]] Akide ŞEkerim :)

Hadi Sira Sizde Bakalim Kim Ne KAdar Yaratici ..

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder Başa dön
LaZiKoLi
LaZiKoLi Offlinedir 
Forumcu Üye
Forumcu Üye
Son Görülüşü: 13 Ekm 2007
Seviye:20

Altın: 539
LaZiKoLi
Mesaj No: 60657 - Mesaj No - 60657Tarih: Pzr Tem 08, 2007 5:39 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
forum gerçekden bitmiş sanirim kimse cevap yazmamiş... eski halinden eser yok
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder Başa dön
Yaren_
Yaren_ Offlinedir 
Tazecik Üye
Tazecik Üye
Son Görülüşü: 14 Ksm 2007
Seviye:1

Altın: 20
Yaren_
Mesaj No: 60835 - Mesaj No - 60835Tarih: Cmt Ksm 10, 2007 3:55 am    Mesaj konusu: askınıza hıtap Alıntıyla Cevap Ver
oncelıkle merhaba her ınsan sevdıgının gonlunde ozel olmak ıster bu ınsanların kendı elındedır bence sevgı hıtabıda dılden olmamalı gonulden olmalı gonulden oldugunda o dokulen sozler ozel kalır ınsan ın yuregınde sevdıgım ömrüm umudum dunyam derım ole hııssedıyosam canımdan parca olarak hıssedıyosam goruyosam bunu hıssettıgım sekılde dıle getırırım yoksa bana gore karsımdakının gozunde bunu dıyımde onu baglayım kendıme gıbı dusunenlerden hıcbızaman olmadım sonucta karsındakıde bır ınsan ve onunda yuregı onunda duyguları var ve ah almak hıcbızaman ıstememısımdır herzaman durustce yaklasmaktan hoslanmıyosan solersın yuzune hoslanmadııgın halde sınyal verırsen bunun sonucu ınsnın kendı hayatını darmadagın edecektır bıyerde.. oyuzden herzaman karsıyımdır duygularla oynyanlara sonucta herkes su dunnyada mutlu olmayı ıster ama bu mutluluk duyguyla oynyarak olmamalı..
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
mihriban
mihriban Offlinedir 
Forumcu Üye
Forumcu Üye
Son Görülüşü: 08 Oca 2009
Seviye:24

Altın: 7335
mihriban
Mesaj No: 61243 - Mesaj No - 61243Tarih: Çrş Ağu 20, 2008 12:18 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
canikom
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder MSN Messenger Başa dön
yusufca
yusufca Offlinedir 
Etkin Üye
Etkin Üye
Son Görülüşü: 25 Arl 2008
Seviye:17

Altın: 3015
yusufca
Mesaj No: 61344 - Mesaj No - 61344Tarih: Çrş Eyl 03, 2008 12:14 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
AŞKIM . CANIM BİR TANEM

SEVDİĞİM İNSANA HİTABIM O ANKİ DURUMA BAĞLI
YILLARDIR DEĞİŞMEYEN VE GÜZELLİĞİNDEN HİÇ BİR ŞEY KAYBETMEYEN
" SENİ SEVİYORUM "

255

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder MSN Messenger Başa dön
Yeni Başlık Gönder || Cevap Gönder
Mesajları göster:   
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Aşk Konuları Pdf Tüm saatler GMT +2 Saat
1 . sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: