09/01/2009    iPNo: 38.103.63.58
Mail Girisi  |
WEBMAİL  |  DİZİN  |  İLETİŞİM  |  REKLAM  |  HAKKIMIZDA
E-kart  |  Wallpaper  |  Download  |  Forum  |  Sohbet  | Üyeler  |  Edebiyat  |  Avatarlar  | Güzel Sözler  |  İnternet  |  Haberler  |  Canlı Tv İzle  |  Zorluk Çektikleriniz  |  Tarih  |  İsim Sözlüğü  |  Öğreniyorum  |  Oyun  |  Burçlar  |  Radyo Dinle  |   Hosting Hizmetleri  |  Web Messenger  |  Online Müzik
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Moderatörluk Başvurusu
Cybernet
Cybernet Offlinedir 
WebMaster
<font color=red><b>WebMaster</b></font>
Son Görülüşü: 07 Oca 2009
Seviye:38

Altın: 125889
Cybernet
Mesaj No: 60839 - Mesaj No - 60839Tarih: Cmt Ksm 10, 2007 10:20 pm    Mesaj konusu: Moderatör Başvurularını Buradan Yapınız Alıntıyla Cevap Ver
Forumda görev almak isteyen arkadaşlar lütfen gerekli bilgileri burada gönderiniz.
Lütfen hangi bölümde görev almak istediğinizi, tecrübelerinizi, referanslarınızı belirtiniz.
Mesajı olmayan arkadaşların başvuruları kabul edilmeyecektir. Öncelikle paylaşımda bulununuz.

Lüfren başvurudan önce Kuralları ve Gereksinimleri okumak için
Linkleri sadece üyeler görebilir!
Üye değilseniz kayıt olmak için Burayı tıklayın. Üye iseniz lütfen yukarıdaki giriş linkine tıklayınız!

Asıl yetimler anadan babadan değil, ilim ve ahlaktan yoksun olanlardır. (HZ. ALİ)

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger Başa dön
yaLan
yaLan Offlinedir 
Etkin Üye
Etkin Üye
Son Görülüşü: 15 Mar 2008
Seviye:18

Altın: 4605
yaLan
Mesaj No: 60994 - Mesaj No - 60994Tarih: Çrş Mar 12, 2008 5:06 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
SeLam ...

ÖnceLikLe.. Size teşekkür ediyorum .. sitede yetkileri verirken sadece Çevrenizdekileredeil işi başarabilen herkese veriyorsunuz ..

bende sizin vermiş oldugunuz bu imkanı kullanmak istiyor ve moderatörlük adaylığımı burda belirtmek istiyorum ... ..

referansa sıra geLince .. ben moderatörlük etmedim .. super modlukda yapmadım .. ama adminLik ve yöneticiLik referansLarım buLunmaktadır..

bu referasnLarımı SizLeree göstermem için benimLe iLetişime geçebiliLirsiniz..

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger Başa dön
su_misali
su_misali Offlinedir 
Tazecik Üye
Tazecik Üye
Son Görülüşü: 26 Arl 2008
Seviye:1

Altın: 20
su_misali
Mesaj No: 61108 - Mesaj No - 61108Tarih: Sal May 27, 2008 1:43 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
bende olabilirim...şiir bölümü olabilir...

##Su MiSaLi HaYaT
Ne ÇaBuK gElİp GeÇtİ
ÖmRüM sU gİbİmİ
AkIp GeÇecEkTi##

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
Yeni Başlık Gönder || Cevap Gönder
Mesajları göster:   
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Moderatörluk Başvurusu Pdf Tüm saatler GMT +2 Saat
1 . sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: