Bu oyunda sizden bir önceki ki$inin söledigi $eye onu bo$verde deyip baska bir alternatif sunuyosunuz, mantikli olmasi önemli degil yeterki bo$verin gitsin
Onu bo$verde nerde kaldin
Onu bo$verde bugün hava cok güzel
Gibi devam etceksiniz...
Zaten Tabiatı BiLe AyrıLık Üzerine Kurmamı$ mı Yaradan!! Yaprak Dü$er DaLından, DamLa AyrıLır BuLutLardan Seviyorum Derken BiLe AyrıLır SözLer DudakLardan...!!! Ben sana yanarken $imdi... Sen kim BiLir nerede ü$üyorsun...
onu bosverde asli nasil bisey istedigini soyle Zaten Tabiatı BiLe AyrıLık Üzerine Kurmamı$ mı Yaradan!! Yaprak Dü$er DaLından, DamLa AyrıLır BuLutLardan Seviyorum Derken BiLe AyrıLır SözLer DudakLardan...!!! Ben sana yanarken $imdi... Sen kim BiLir nerede ü$üyorsun...
onu bosverde bende kontor derdi yok Zaten Tabiatı BiLe AyrıLık Üzerine Kurmamı$ mı Yaradan!! Yaprak Dü$er DaLından, DamLa AyrıLır BuLutLardan Seviyorum Derken BiLe AyrıLır SözLer DudakLardan...!!! Ben sana yanarken $imdi... Sen kim BiLir nerede ü$üyorsun...
onu bosverde olmus iste Zaten Tabiatı BiLe AyrıLık Üzerine Kurmamı$ mı Yaradan!! Yaprak Dü$er DaLından, DamLa AyrıLır BuLutLardan Seviyorum Derken BiLe AyrıLır SözLer DudakLardan...!!! Ben sana yanarken $imdi... Sen kim BiLir nerede ü$üyorsun...
onu bosverde benim canim sıkılıyo keske TR'ye gelmeseydim (olur) Zaten Tabiatı BiLe AyrıLık Üzerine Kurmamı$ mı Yaradan!! Yaprak Dü$er DaLından, DamLa AyrıLır BuLutLardan Seviyorum Derken BiLe AyrıLır SözLer DudakLardan...!!! Ben sana yanarken $imdi... Sen kim BiLir nerede ü$üyorsun...
onu bosverde kimse yok tekrar geri gidicem Zaten Tabiatı BiLe AyrıLık Üzerine Kurmamı$ mı Yaradan!! Yaprak Dü$er DaLından, DamLa AyrıLır BuLutLardan Seviyorum Derken BiLe AyrıLır SözLer DudakLardan...!!! Ben sana yanarken $imdi... Sen kim BiLir nerede ü$üyorsun...
onu bosverde selam millet ben geldim Zaten Tabiatı BiLe AyrıLık Üzerine Kurmamı$ mı Yaradan!! Yaprak Dü$er DaLından, DamLa AyrıLır BuLutLardan Seviyorum Derken BiLe AyrıLır SözLer DudakLardan...!!! Ben sana yanarken $imdi... Sen kim BiLir nerede ü$üyorsun...