08/01/2009    iPNo: 38.103.63.58
Mail Girisi  |
WEBMAİL  |  DİZİN  |  İLETİŞİM  |  REKLAM  |  HAKKIMIZDA
E-kart  |  Wallpaper  |  Download  |  Forum  |  Sohbet  | Üyeler  |  Edebiyat  |  Avatarlar  | Güzel Sözler  |  İnternet  |  Haberler  |  Canlı Tv İzle  |  Zorluk Çektikleriniz  |  Tarih  |  İsim Sözlüğü  |  Öğreniyorum  |  Oyun  |  Burçlar  |  Radyo Dinle  |   Hosting Hizmetleri  |  Web Messenger  |  Online Müzik
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Aşk Konuları
**zerd@**
**zerd@** Offlinedir 
Sempatik Üye
Sempatik Üye
Son Görülüşü: 11 Tem 2008
Seviye:39

Altın: 122568
**zerd@**
Mesaj No: 26809 - Mesaj No - 26809Tarih: Pts Eyl 12, 2005 12:21 am    Mesaj konusu: Unutturmayı başardılar mı beni sana? Alıntıyla Cevap Ver
Unuttuğun Unutur Mu? / Sen Söyleme -

Ayak izLerini silerdim, üzerine basmasınlar diye..

İnsan, neden insanca yaşamayı denemez? Kendilerine ait olmayan yaşamları, yaşanmaz hale getirmek için neden yarış içine girer? İnan ki ''gücüme gidiyor, böyle yaşamak''

Kimsenin uğramadığı bir dağın, zirvesinde saklı bir mağarada ne para, ne pul; ne fatura, ne okul; uygar dedikleri şu dünyadan hiç ama hiçbir şey olmadan yalnız sen, yalnız ben, sadece ikimiz; göz, göze; koyun, koyuna yaşasaydık ne güzel olurdu değil mi sevdiğim? Ömrümüz katlanırdı, eksilen zamana inat, yıllarca..
Olmadı, maalesef olmadı...
Ötekiler var ya, hani seni, hani beni, hani bizi, bizden çok seven ötekiler, bırakmadılar bizi....
Şimdi yüzümüze bakıp, 'üzgünüm' diyen ötekiler...
İnsan, neden insanca yaşamayı denemez?
Kendilerine ait olmayan yaşamları, yaşanmaz hale getirmek için neden yarış içine girer?
İnan ki ''gücüme gidiyor, böyle yaşamak''...
Yaşam direncimi kaybeder gibi miyim, ne? Anlayamıyorum sevdiğim, anlayamıyorum...

Senden kalanları ne yapacağımı da bilemedim, onca geçen zamana rağmen...
Atamam! Tenine, yüreğine değdi hepsi.
Üstelik biri bulur da, o büyülü kokunu duyarsa; bilirsin kıskanırım, dayanamam...
Bendeki değerini anlatamadım değil mi sana? Anlatamayacak kadar da korkağım hâlâ..
Oysa tırnaklarını, tarağımda kalan saçlarını bile kıyıp saklardım ben senin..
Elimden gelse, gezdiğin yerlerdeki ayak izlerini silerdim, üzerine bir başkası basmasın diye.. Ancak anlatamadım sevdiğim, anlatamadım....

Sarılmak, bağrına yaslanmak, kucağında dinlenmek, saçlarımı okşarken, dizinde uyumak varken; boş düşlerimle oyalanıyorum, gecenin bu çingene saatlerinde.. İnat edip, yaşlarımı tutmaktan boğuluyorum.. Ama ağlamıyorum sevdiğim, hiç ağlamayacağım da.. Senin anımsadığın gibi, mayısta açmış, Cezayir menevşesi gülüşlerimde kalacağım her zaman, ötekilere inatla, anlamasalar da....

Ya sen? ? ?
Unutturmayı başardılar mı beni sana?
Tamam sus, duymak istemiyorum, sen sus, sen söyleme....

Güneş her sabah umuda doğsun,
umut gözlerinde bir ışık olsun,
gözlerin uzaklara dalsın,
en uzağın bir adım olsun,
attığın her adımda yüreğine mutluluk dolsun...

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
By_senatör
By_senatör Offlinedir 
Etkin Üye
Etkin Üye
Son Görülüşü: 20 Oca 2006
Seviye:13

Altın: 477
By_senatör
Mesaj No: 26817 - Mesaj No - 26817Tarih: Pts Eyl 12, 2005 12:58 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
ablacıkkkkk harıka brı yazı paylaştıgın ıcın tşk ederım Crying or Very sad

İhanetinin parmak izleri yüreğimde kaldı.Onları beraberimde götürüyorum..

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger Başa dön
cCc-Beyza-cCc
cCc-Beyza-cCc Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye
Son Görülüşü: 16 Eyl 2008
Seviye:48

Altın: 9897
cCc-Beyza-cCc
Mesaj No: 26903 - Mesaj No - 26903Tarih: Pts Eyl 12, 2005 3:37 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
süper ya tsk ler

..Nerde olursan ol, nereye gidersen git, sen hep kalbimdesin..

TaTLixPeRi
TaTLixPeRi Offlinedir 
Fantastik Üye
Fantastik Üye
Son Görülüşü: 16 Oca 2006
Seviye:50

Altın: 10103
TaTLixPeRi
Mesaj No: 27210 - Mesaj No - 27210Tarih: Pts Eyl 12, 2005 7:52 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
cok güzel...paylasim icin tsk ederiz

SeVmEyI BiLiYoRsAn SeV..BiLmIyOrSaN KiYmA O CaNa..SeVmEk YüReK IsTeR GüZeLim, Ya SeVeCeKsIn YaDa O YüReGi TaSiMaYaCaKsIn

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Başa dön
mavish
mavish Offlinedir 
Etkin Üye
Etkin Üye
Son Görülüşü: 17 Arl 2006
Seviye:20

Altın: 1087
mavish
Mesaj No: 27586 - Mesaj No - 27586Tarih: Sal Eyl 13, 2005 9:09 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
ellerine sağlık zerda çok güzeldi..paylaşımın için çok teşekkür ederiz...

:::::::.SeVmEk YüReK İsTeR.:::::::

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger Başa dön
KuZaNdOnOzLu_53
KuZaNdOnOzLu_53 Offlinedir 
Havalı Üye
Havalı Üye
Son Görülüşü: 08 May 2007
Seviye:33

Altın: 3434
KuZaNdOnOzLu_53
Mesaj No: 27733 - Mesaj No - 27733Tarih: Sal Eyl 13, 2005 10:55 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
evet çok güzel

Normalinden Büyük İmza Kullanıyorsunuz.Böyle Devam Ederseniz Sizi Forumdan Uzaklaştıracağım.

KEANU

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger Başa dön
mirze
mirze Offlinedir 
Etkin Üye
Etkin Üye
Son Görülüşü: 07 Ekm 2006
Seviye:17

Altın: 781
mirze
Mesaj No: 27809 - Mesaj No - 27809Tarih: Çrş Eyl 14, 2005 6:48 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
zerd@ kerdeşim çok güzel bir yazı..

KollumDa 1-2 jilet Yarası Oda Bir Or....spu nun hatırası biz
sevdikte neoldu EFEs BiLSeN ZengiN OlDu!!!

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger Başa dön
*ess*
*ess* Offlinedir 
Tazecik Üye
Tazecik Üye
Son Görülüşü: 06 Oca 2007
Seviye:2

Altın: 313637
*ess*
Mesaj No: 27907 - Mesaj No - 27907Tarih: Prş Eyl 15, 2005 7:47 am    Mesaj konusu: Re: Unutturmayı başardılar mı beni sana? Alıntıyla Cevap Ver
**zerd@** demiş ki:
Elimden gelse, gezdiğin yerlerdeki ayak izlerini silerdim, üzerine bir başkası basmasın diye.. Ancak anlatamadım sevdiğim, anlatamadım....

Sarılmak, bağrına yaslanmak, kucağında dinlenmek, saçlarımı okşarken, dizinde uyumak varken; boş düşlerimle oyalanıyorum, gecenin bu çingene saatlerinde.. İnat edip, yaşlarımı tutmaktan boğuluyorum.. Ama ağlamıyorum sevdiğim, hiç ağlamayacağım da..

işte bu daha ne denir ki...

Yeni Başlık Gönder || Cevap Gönder
Mesajları göster:   
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Aşk Konuları Pdf Tüm saatler GMT +2 Saat
1 . sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: