|
|
 |
|
cCc-Beyza-cCc
| Fantastik Üye

| Kayıt: 01 May 2005 | Son Görülüşü: 16 Eyl 2008 | Mesajlar: 4120 Seviye:48 | Altın: 9897 |
|
 |
|
 |
|
Mesaj No: 34736 - Tarih: Cum Ekm 14, 2005 8:55 pm Mesaj konusu:
Belkide Bosver Demeliyim..
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Bu sana ilk yazisim, gözyaslarimi daha önce hic bir mektuba kitleyip, arkasina pul yapistirmamistim. Belkide duygularimi bir zarfin icine sigmamasindan korktum ne bileyim..
Belkide merhaba demeliyim.. Malum 9 yildir yüzünü görmedim simdi kim bilir ne kadar degismissindir? Belki sende beni düsünüyosun bilmiyorum belki sadece hayal etmeliyim.. Sana her siir yazisimda keske sözlerimi geri alabilsem diyorum.. Ama biliyorum ki bu benim 9 yil önce yaptigim hatanin bütün ömrüme taksitler halinde yayilmisligin yalnizca bir tanesi..
Simdi Eskisehirdeymissin psikolog olcakmissin.Oysa sen matematik ögretmeni olcaktin.. Hep benim yaptigim matematiksel hatalari düzeltecektin.. Bizim hayallerimiz var diyemiyorum cünkü biz hic hayal kurmadik. Hep bir vazgecmisligin kavgasini verdik kisa bulusma sahnelerinde. Dogum günlerinde bile ne diyecegimizi bilemedik.Halbuki bir öpücük ne kadar güzel olurdu degil mi?
Ben senin elini bile tutmamistim.. Bir kusur degildi bu, aksine öyle bir sevgiydi, öyle bir askti ki korktum..Elini tutarsam bütün büyünün bozulacagindan, öpersem uyanip benim kötü yüzümü göreceginden korktum. Simdi evlenmek üzeresin, belkide evlendin.. Ben ise hala yalnizim tipki ölüm gibi..
Bir gün yanina gelecegim beni tanimayacaksin. Tipki benim simdi seni taniyamadigim gibi.. Ne demeliyim seni görünce beni tanidin mi demeliyim, yoksa sarilmali miyim boynuna? Belkide bosver demeliyim.. Bosver..
..Nerde olursan ol, nereye gidersen git, sen hep kalbimdesin..
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
TaTLixPeRi
| Fantastik Üye

| Kayıt: 28 May 2005 | Son Görülüşü: 16 Oca 2006 | Mesajlar: 4601 Seviye:50 | Altın: 10103 |
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
mavişselma
| Hızlı Üye

| Kayıt: 15 Ekm 2005 | Son Görülüşü: 20 Ksm 2005 | Mesajlar: 136 Seviye:10 | Altın: 284 |
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
cCc-Beyza-cCc
| Fantastik Üye

| Kayıt: 01 May 2005 | Son Görülüşü: 16 Eyl 2008 | Mesajlar: 4120 Seviye:48 | Altın: 9897 |
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|