|
|
 |
|
TaTLixPeRi
| Fantastik Üye

| Kayıt: 28 May 2005 | Son Görülüşü: 16 Oca 2006 | Mesajlar: 4601 Seviye:50 | Altın: 10103 |
|
|
|
|
Sana Dair ;
Sevgi diye çıktım yola,nerden bilirdim acı çekeceğimi.Başkasını seven birini,seveceğimi?Eskiden büyüklerimiz konuşurdu "Ne severdik be" ardından eklerlerdi " bizim sevgilerimiz,ömürlük olurdu.Şimdiki gençler sevmiyor,sevgiden anlamıyor.Ya dudak büküyor,ya öpüyor sonrada buna sevgi diyor!" Dinleyici olan bizler ise amma salladı be o kadar da değil derdik,geçerdik.
Zamanla her insanın karşısına çıkan o sevgi,bizi de buldu bir yerlerde...Hazırlıksız,tecrübesiz,amatörce...Sevilen ise,çok sevilen,hep sevilen...Güzelsin dendikçe,güzelliği katlanan,özelsin dedikçe özelliği artan.Düşünsenize,duruyorsunuz ve birisi geliyor SENİ SEVİYORUM diyor.O gidiyor,bir diğeri aynısını diyor.Hep sevilmeyi tadıyorsun ama sevmeyi ne kadar biliyorsun?
Zaman,bir de inadına sevilmesi en güç olanı çıkartıyor karşına ve onu sevdiriyor sana.Arada engel üstüne,engel.Sanki inadına,ulaşamaman için mesafeler koyuyor araya.Küçük gözüken engeller,mesafelerle büyüyor,büyüyor...çığ olup kendini aşıyor...
Açıyorsun ellerini semaya,ALLAH'IM bir kez sevdim,çok sevdim...NEDEN sevilmedim???Diyorsun,sadece demekle kalıyorsun!
O gülüyor,o eğleniyor,o bir başkasını seviyor...Sen ona romanlar yazarken,o sana kelimeler kurmuyor...Sen haklıda olsan özür dilerken,o yine off luyor,yine puff luyor...Söylesene Sevgiden anlayan,o sence ne istiyor?Diyorsun,onu da böyle yapan birisi vardır,hak vermek lazım.Cevabı gecikmiyor,kendine sorduğun sorunun...
BENİM SUÇUM NE?BEN Mİ İSTEDİM ONU SEVMEYİ?BEN Mİ DEDİM ÇIK KARŞIMA?BEN Mİ DEDİM ÇARP BENİ?Ben mi...Ben mi...
Gururun olduğu insanda sevgi olmaz,sevgi gururun yanında bir an olsun durmaz...Aynaya bir dahaki bakışında,güzelliğine değil içine bak...GURURUM var mı?GURURUM beni yakar mı?Diye sor kendine;cevabını bencillik yapıp olumlu verme...doğru ver...
Aslında SEN de biliyorsun,güzelliğinin gelip geçici olduğunu,bendeki sevginin ise sonsuz olduğunu...Peki,benden ne istiyorsun?
Ben,senden seni istiyorum.Sevgi değil,aşk değil,merhamet değil,SENİ İSTİYORUM.
Bir gece de,seninle ağlamak...Sana,senle ağlamak istiyorum...Bir günde seni düşünürken,yanımda,karşımda seni görmek istiyorum...Heyyy!!!Sen,çok şey istiyorsun!!!Bunların hiç birisi olmayacak biliyorsun...(diyor musun?)
Günlerden 9 Nisan Cumartesi,gece almış başını gidiyor...Hoş gitsin,yenisi gelsin...Ben bu saatte sana neden dert anlatmaya çalışıyorum anlamıyorum...Belki de dertsiz,sadece senle yaşamak istiyorum ondandır.Seni tanıdım tanıyalı,geceler tek dostum oldu,göz yaşlarım ise sonum olacak.Şunu bil;SEN OLSAN DA,OLMASAN DA...BU YÜREK SENİ HEP YAŞAYACAK.
Seni Seviyorum...Seni Seviyorum...Seni Seviyorum...Seni Çok Seviyorum
SeVmEyI BiLiYoRsAn SeV..BiLmIyOrSaN KiYmA O CaNa..SeVmEk YüReK IsTeR GüZeLim, Ya SeVeCeKsIn YaDa O YüReGi TaSiMaYaCaKsIn 
|
|
|
|
 |
|
 |
|