05/12/2008    iPNo: 38.103.63.58
Mail Girisi  |
WEBMAİL  |  DİZİN  |  İLETİŞİM  |  REKLAM  |  HAKKIMIZDA
E-kart  |  Wallpaper  |  Download  |  Forum  |  Sohbet  | Üyeler  |  Edebiyat  |  Avatarlar  | Güzel Sözler  |  İnternet  |  Haberler  |  Canlı Tv İzle  |  Zorluk Çektikleriniz  |  Tarih  |  İsim Sözlüğü  |  Öğreniyorum  |  Oyun  |  Burçlar  |  Radyo Dinle  |   Hosting Hizmetleri  |  Web Messenger  |  Online Müzik
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 | Tümünü Göster
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Aşk Konuları
KuZaNdOnOzLu_53
KuZaNdOnOzLu_53 Offlinedir 
Havalı Üye
Havalı Üye
Son Görülüşü: 08 May 2007
Seviye:33

Altın: 3434
KuZaNdOnOzLu_53
Mesaj No: 32803 - Mesaj No - 32803Tarih: Sal Ekm 04, 2005 3:57 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
doğrusunuz arkadaşlar sevdinmi tamseveceksin ölenekadar işte benimgibi ama obeni seviyormu bilmiyorum

Normalinden Büyük İmza Kullanıyorsunuz.Böyle Devam Ederseniz Sizi Forumdan Uzaklaştıracağım.

KEANU

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger Başa dön
Cio
Cio Offlinedir 
Etkin Üye
Etkin Üye
Son Görülüşü: 08 Hzr 2007
Seviye:14

Altın: 688
Cio
Mesaj No: 44122 - Mesaj No - 44122Tarih: Sal Arl 06, 2005 12:56 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
bak senatör kardesım. aşk ınsana acı falan cektırmez. acıyı kişi kişiye bile bile çektırır ozaman buda aşk deildir.diosunkı aşık olupta mutlu olan kaç kişi war(istisnalar hariç) kişiler karsılıklı aşık olunca mutsuz olamaz,aşk insana mutsuzluk wermez,mutsuzluğu tek taraflı kişiler yasar platonık aşıklar yada aşkını ılan edıpte karsılık alamayan kişilerdir bunlarda. bılmıyorum da ben aşık oldum we aşkımada bı karsılık alabıldım 3 yılı aşkın bı zamandır gorsuyoruz we 1 ay once nısanlandım. ayrıca aşk kalıcı deildir,aşkın omru 3 yıldır dıenlerede katılmıyorum. kişi aşık oluyo we aşkının omru bıtıyo sonra sewgıye donusuyo we aşkını hayatının insanını kaybedınce aşkı tekrar hatırlıyo öldüğü sandığı aşkını hatırlıyo tekrar. ama arkadaşım bak şunuda soleyım;onemlı olan ne aşktır nede sewgı,önemı olan saadece saygıdır,saygı oldugu surece sewgı yurur,sen aşık oldugun insanın senın kurallarını aşması tacız etmesı sendekı askı zamanla sondurur ama kişilerin degerlerıne werılen saygıyla aşkınıda sewgınıde yurutmen mumkundur we son olarak sunu soluyorum saygıda kişinin zewklerıne saygı deildir mesela kendımden ornek wereyım ben kıskanc bı erkeğim we nişanlım benım degerlerımı kendı zewklerınden once tutmaz we açık sacık gıyınırse ozaman ıpler kopar. senatör kardesım aşk inan acı cektırmez we bunu gercekten yasayana kadarda anlayamassın. HERŞEY SAYGIDA ANLAYIŞTA BİTER

Saygılarımla
Doğu Oğuz ŞAHİN

SAADECE SEN WE BEN
UçUrUm KıYıLaRdAkİ AşKıMıZlA

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger Başa dön
Cio
Cio Offlinedir 
Etkin Üye
Etkin Üye
Son Görülüşü: 08 Hzr 2007
Seviye:14

Altın: 688
Cio
Mesaj No: 44123 - Mesaj No - 44123Tarih: Sal Arl 06, 2005 12:58 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
ARKADASLAR Ö.DİLERİM YUKARIDAKI YAZIM ACILAN BUBAŞLIKTAKİ 1. SAYFADA BY YSENATORUN YAPTIGI AÇIKLAMAYA KARSILIK OLARAK YAZILMISTIR.

SAADECE SEN WE BEN
UçUrUm KıYıLaRdAkİ AşKıMıZlA

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger Başa dön
Jassi
Jassi Offlinedir 
Tazecik Üye
Tazecik Üye
Son Görülüşü: 23 May 2006
Seviye:5

Altın: 215
Jassi
Mesaj No: 49208 - Mesaj No - 49208Tarih: Sal Mar 21, 2006 6:50 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Ask
Varligi ayri dert yoklugu ayri

Varkende aglarsin yok ikende

Ne garip duygudur

Ask

...Gözden önce yürek aglar...

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
yalnizcanan
yalnizcanan Offlinedir 
Yönetici
Yönetici
Son Görülüşü: 15 Eyl 2007
Seviye:31

Altın: 5703
yalnizcanan
Mesaj No: 54520 - Mesaj No - 54520Tarih: Cmt Hzr 24, 2006 6:00 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
Tüm insanlari Seviyorum
Allah icin Seviyorum

SeNi SeVeNi GöRMüCeK KaDaR KöRSeN
Seni SeVeNDe SeNi SeVDiGiNi
SöYLeMiCeK KaDar GuRuRLuDuR !!!
!!!UnUtMa !!!

ŞahinCan Allahim Yar Ve Yardimcin olsun Canim Kardesim...

rose
rose Offlinedir 
Hızlı Üye
Hızlı Üye
Son Görülüşü: 30 Nis 2008
Seviye:11

Altın: 895
rose
Mesaj No: 58417 - Mesaj No - 58417Tarih: Çrş Ağu 16, 2006 11:03 am    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
SENİİİİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM ____ SEN BENİM HERSEYİMSİN(ADI BENDE KALSIN)

Birgün Hayat Dedikleri Şeyi Merak edersen Unutmaki Hayat Hayatım Diyebilecegin İnsanı Bulunca Baslar.Benim içinde Hayat Seninle Başlıyor...

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder MSN Messenger Başa dön
AMANDA
AMANDA Offlinedir 
Tazecik Üye
Tazecik Üye
Son Görülüşü: 07 Hzr 2007
Seviye:1

Altın: 5
AMANDA
Mesaj No: 60615 - Mesaj No - 60615Tarih: Prş Hzr 07, 2007 2:25 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
AHMET SENİ SEVİYORUM AMA SEN BENİ SEVMİYORSUN VARLIĞIMDAN BİLE RAHATSIZ OLUYORSUN...ÜZÜLME HAYATINDAN EBEDİYYEN GİDECEM SEVGİLİ BENİ BİR DAHA GÖRMEYECEKSİN...BENSİZ HAYATA DEVAM ET SEVGİLİ...BENİ BİR DAHA GÖREMEYECEKSİN AMA UNUTMA RUHUM HEP SENİN YANINDA OLACAK....AMA SEN BİLMEYECEKSİN......
yusufca
yusufca Offlinedir 
Etkin Üye
Etkin Üye
Son Görülüşü: 30 Ksm 2008
Seviye:17

Altın: 3015
yusufca
Mesaj No: 61342 - Mesaj No - 61342Tarih: Çrş Eyl 03, 2008 12:08 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
BENİM AŞKIM KALBİMDE YILLARDIR SAKLI KALDI
NE ZAMAN AÇMAK İSTESEM
BİR KİLİT DAHA VURULUYOR.
AÇILMASIN DİYE.............

255

banane1907
banane1907 Offlinedir 
Tazecik Üye
Tazecik Üye
Son Görülüşü: 21 Ekm 2008
Seviye:1

Altın: 15
banane1907
Mesaj No: 61694 - Mesaj No - 61694Tarih: Sal Ekm 21, 2008 9:14 pm    Mesaj konusu: (No subject) Alıntıyla Cevap Ver
AŞKIMM BTANEM BENDEN 16 SAAT UZAK OLSANDA HEP BNİMLESİN HEP KALBİMDESİN SENİ ÇOOKK SEVİYORUM BEBEĞİMM HMDE ÇOKK SEN BENİM HERŞEYİMSİN VE HEP ÖYLŞE KALCAKSIN HAZİRAN AYINI İPLE ÇEKİYORUM BTANEM SNA KAVUŞACAĞM GNÜ SABRSZLIKLA BEKLİYORM BTANEM DENİZİM SENİ ÇOK SEVİYORUM HERKES DUYSUN ((LÜTFEN NAZAR ETMEYİN)) Very Happy

snnanneee

Yeni Başlık Gönder || Cevap Gönder
Mesajları göster:   
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Aşk Konuları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 | Tümünü Göster
6 . sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin: