09/01/2009    iPNo: 38.103.63.58
Mail Girisi  |
WEBMAİL  |  DİZİN  |  İLETİŞİM  |  REKLAM  |  HAKKIMIZDA
E-kart  |  Wallpaper  |  Download  |  Forum  |  Sohbet  | Üyeler  |  Edebiyat  |  Avatarlar  | Güzel Sözler  |  İnternet  |  Haberler  |  Canlı Tv İzle  |  Zorluk Çektikleriniz  |  Tarih  |  İsim Sözlüğü  |  Öğreniyorum  |  Oyun  |  Burçlar  |  Radyo Dinle  |   Hosting Hizmetleri  |  Web Messenger  |  Online Müzik
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Paylaşmak İstedikleriniz
scent
scent Offlinedir 
Tazecik Üye
Tazecik Üye
Son Görülüşü: 26 Nis 2007
Seviye:1

Altın: 10
scent
Mesaj No: 60526 - Mesaj No - 60526Tarih: Çrş Nis 25, 2007 1:06 pm    Mesaj konusu: önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlarr Alıntıyla Cevap Ver
arkadaşlar sewgilimle şöle bişey yapalım dedi.ikimzde birbirimize sewgimi göstermek maksatlı,herşeyde lafta olmasın diye birbirimize güzel bi süpriz hazırlamak istiyoruz.ama ben bulamadım ne yapacağımı.şuan onla biraz uzaktayız.internet aracıcığı ile bişeyler yapmam lazım.sizce ne yapmalıyım.adım bu arada burcu
Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
KEANU
KEANU Offlinedir 
WebMaster
<font color=red><b>WebMaster</b></font>
Son Görülüşü: 12 Ksm 2008
Seviye:38

Altın: 330794
KEANU
Mesaj No: 60530 - Mesaj No - 60530Tarih: Prş Nis 26, 2007 11:57 am    Mesaj konusu: Re: önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlarr Alıntıyla Cevap Ver
scent demiş ki:
arkadaşlar sewgilimle şöle bişey yapalım dedi.ikimzde birbirimize sewgimi göstermek maksatlı,herşeyde lafta olmasın diye birbirimize güzel bi süpriz hazırlamak istiyoruz.ama ben bulamadım ne yapacağımı.şuan onla biraz uzaktayız.internet aracıcığı ile bişeyler yapmam lazım.sizce ne yapmalıyım.adım bu arada burcu

İkimizin Dediğiniz bir şarkınız varsa o sarkıyı kendi sesinle seslendir(kayıt yap)Smile işe yarayacağını umuyorum:)

Saygılarımla

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger Başa dön
Yeni Başlık Gönder || Cevap Gönder
Mesajları göster:   
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Paylaşmak İstedikleriniz Pdf Tüm saatler GMT +2 Saat
1 . sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Arşiv

Telif Hakkı © 2004 - 2009 Egze Bilişim & Hosting Hizmetlerine Aittir