|
|
 |
|
KEANU
| WebMaster

| Kayıt: 01 Ekm 2004 | Son Görülüşü: 29 Ksm 2010 | Mesajlar: 2290 Seviye:38 | Altın: 330799 |
|
 |
|
 |
|
Mesaj No: 17958 - Tarih: Cmt Tem 02, 2005 10:46 am Mesaj konusu:
Şahsa Özel Avatar İstekleri
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Arkadaşlar
Forumda çok sıkca Şahsa Özel avatar istekleri artmaya başladı. Buna ben bir sınırlama getiriyorum artık. Çünkü bazı arkadaşlar benim her zaman kullandığım avatar diye bizden yüklememizi istiyor, bi bakıyosunuz başka bi avatar kullanmaya başlamış. Yada birisi yine Şahsa özel avatar istiyor ama foruma yazı bile yazmıyor ve aktif de değil. Aktif olmayan bir insanın avatarının da Şahsa özel olması doğru değil. Bundan sonra yeni üye olmuş bir arkadaşımız Şahsa özel avatarı varsa bile, bunu kullanmayı isteyemeyecek. O avatarı kullanabilmesi için en az 1 ay forumda üye bulunması gerekir. İkinci şart ise Forumda sürekli olarak aktif olması ve yazılarıyla katılım göstermesi.
Şahsa Özel avatarları da biz yapmıyoruz, bazı arkadaşlar yanlış anlıyor. Eğer kendinize ait bir avatar, yada sürekli kullandığınız ve forumumuzda var olmayan bir avatarınız varsa olabilir bu. 10 KB büyüklüğü ve 115 X 115 Pixel 'i geçmemeli Şahsa Özel avatarlarınız, ve de üzerinde de mutlaka Forumdaki Nickiniz yazmalı. Bunu da bana mail ile yollayabilirsiniz.
Teşekkürler. Linkleri sadece üyeler görebilir! Üye değilseniz kayıt olmak için Burayı tıklayın. Üye iseniz lütfen yukarıdaki giriş linkine tıklayınız! |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
_AnGeL
| ~Forum Admin~

| Kayıt: 29 Tem 2005 | Son Görülüşü: 19 Şub 2007 | Mesajlar: 4579 Seviye:50 | Altın: 26797 |
|
|
|
|
EGER MUMKUNSE SUANKI AVATARIMIN USTTUNDE NICKIMIN YAZMASINI ISTIYORUM AMA NASIL OLCAK BILMIYORUM YARDIM EDERSENIZ SEWINIRIM
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
KEANU
| WebMaster

| Kayıt: 01 Ekm 2004 | Son Görülüşü: 29 Ksm 2010 | Mesajlar: 2290 Seviye:38 | Altın: 330799 |
|
|
|
|
_AnGeL demiş ki:EGER MUMKUNSE SUANKI AVATARIMIN USTTUNDE NICKIMIN YAZMASINI ISTIYORUM AMA NASIL OLCAK BILMIYORUM YARDIM EDERSENIZ SEWINIRIM
|
Avatarını Kişisel Galeryden Seçebilirsin
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
SERSERİ
| Sempatik Üye

| Kayıt: 08 Ağu 2005 | Son Görülüşü: 26 Şub 2011 | Mesajlar: 2619 Seviye:40 | Altın: 4535 |
|
|
|
|
bende suanki avatarım ustunde ReVeNgE yazmasını istiyom
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
yalnizcanan
| Yönetici

| Kayıt: 25 Eyl 2005 | Son Görülüşü: 15 Eyl 2007 | Mesajlar: 1295 Seviye:31 | Altın: 5703 |
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
KEANU
| WebMaster

|
|
|
|
yalnizcanan demiş ki:Ben E-Mail ile yollamistim Avatarimi
Yazi eklensin diye sanirim ulasmadi 
|
Avatarını Linkleri sadece üyeler görebilir! Üye değilseniz kayıt olmak için Burayı tıklayın. Üye iseniz lütfen yukarıdaki giriş linkine tıklayınız! | veya Linkleri sadece üyeler görebilir! Üye değilseniz kayıt olmak için Burayı tıklayın. Üye iseniz lütfen yukarıdaki giriş linkine tıklayınız! | Adresine Yollarsan Avatarını Düzenleyip Siteye İlave Ederiz. Veya Özel Mesaj İle Ulaştırabilirsen Daha İyi Olur.
Saygılarımla
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
KEANU
| WebMaster

|
|
|
|
exe_genesis demiş ki:Linkleri sadece üyeler görebilir! Üye değilseniz kayıt olmak için Burayı tıklayın. Üye iseniz lütfen yukarıdaki giriş linkine tıklayınız! | keanu bu üstteki avatarı eklemio bi yardım edersen sewinirim.
|
O Avatarı Bu Siteye Eklemem İster Alın İster Alınma Üzerindekine İyi Bak.
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
KEANU
| WebMaster

|
|
|
|
exe_genesis demiş ki:keanu:
Alıntı:O Avatarı Bu Siteye Eklemem İster Alın İster Alınma Üzerindekine İyi Bak.
|
keanu üzerindekinin farkındayım ama zevkler ve renkler farklıdır.benim hoşuma gidiyor bu avatar heryerde kullanıyorum.ekleyemiyorsan sorun yok ama avatarlar özgürce kullanılır.insanın hoşuna gidiyorsa koyar.neyse yinede ilgilendiğin için teşekkürler
|
Ben Elhamdulillah Müslümanım Ve Öyle Avatarı Sitemde İstemiyorum. Her İnsanın Din Görüşü Seçtiği Din Kendni Bağlar Tamam Saygımız Sonsuz.
Ama Ben Koymam Kimse Kusura Bakmasın. %99.9 u Müslüman Olan Bu Sitede O Avatara İzin Verirsem Allah Yukarda Beni Yakar.
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|