05/12/2008    iPNo: 38.103.63.58
Mail Girisi  |
WEBMAİL  |  DİZİN  |  İLETİŞİM  |  REKLAM  |  HAKKIMIZDA
E-kart  |  Wallpaper  |  Download  |  Forum  |  Sohbet  | Üyeler  |  Edebiyat  |  Avatarlar  | Güzel Sözler  |  İnternet  |  Haberler  |  Canlı Tv İzle  |  Zorluk Çektikleriniz  |  Tarih  |  İsim Sözlüğü  |  Öğreniyorum  |  Oyun  |  Burçlar  |  Radyo Dinle  |   Hosting Hizmetleri  |  Web Messenger  |  Online Müzik
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Resim Albümü
sirathan
sirathan Offlinedir 
Tazecik Üye
Tazecik Üye
Son Görülüşü: 18 Tem 2007
Seviye:1

Altın: 10
sirathan
Mesaj No: 60663 - Mesaj No - 60663Tarih: Çrş Tem 18, 2007 6:13 pm    Mesaj konusu: Sahte Kisiliklere Kanıp Hayatımızı Mahvetmeyelim Alıntıyla Cevap Ver

RESİMDE GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ ŞAHIS..SANAL ORTAMDA SAF VE YALNIZLIĞINDAN YARARLANMAK ÜZERE DUL BAYANLARI BAŞTAN CIKARTIP ÖNCE DUYGULARINI SONRA EMELLERİNE ULAŞTIKTAN SONRA KENDNE AŞIK EDİP EVLİ OLDUĞU HALDE BEKARIM DİYEN KEZA..VE ..TUNCELİ..HOZAT..DA ASTSUBAY..OLARAK GÖREV YAPMAKTADIR AYRICA BUGÜN BU RESİMLERİ YAYINLAMAMIZDAKİ TEK..GEREKCE..ÇOK SEVDİĞİM BİR ARKADAŞIMIN ÖLÜMÜNE NEDEN OLDUĞUDUR..
YALANLARIYLA KIZI KENDİNE AŞIK EDİP SONRA HİÇ HAKKETMEDİĞİ BİR DURUMLA KARSILAŞMIŞTIR.KIZI TERKETMİŞDİR ..KIZ KENDİNİN KULLANILMIŞ OLDUĞUNU HİSSEDEREK ..HAYATINA SON VERMİŞTİR..BU ŞAHIS ŞUAN HALA SANAL ORTAMDA KENDİNE BİR KURBAN ARAMAKTADIR YAKIŞIKLILIĞINA GÜVENEREK YOLA CIKMAKTADIR ..BAŞKA KURBANLAR VERMEMEK ADINA BU SİTEĞİ HAZIRLADIM.....

Kandırmak İcin elinden Geleni Yaptigi Gibi su Siiri Yazdı

Sana hiçbir şey söylemek istemiyorum. Bütün sözcükler yetersiz.. Hiçbir şey yazmak istemiyorum. Engin denizlerde kulaç attığım, üstüme gökkuşağını kuşandığım bu aşk yalanmış. Şimdi karanlık sularda boğuluyorum. Gökyüzü kurşun gibi ağır. Ne yana dönsem yalan. Gülüşler yalan, vaatler yalan..İnsanlar yalan. Ben seni mi sevdim..Senin gözlerinle mi baktım dünyaya.. senin ellerinle mi çiçek derledim..
evinçti, aşktı göğsüme bastım. Kocaman bir yalanı seninle mi yaşadım

Gözlerine baktığım zaman cennet bahçesine geçerdim.. Bir aldatmacaymış, kötü bir rüya.. Kötülüğün bile bir yüzü vardır, bir görünüşü.. ama en beteri buymuş.. bu aldatmaca. Bir masal olsaydın razıydım, bir şiir olsaydın, alır saklardım.Güzel bir yüz kalırdı senden geriye, hoş bir anı.. kimsenin dokunamıyacağı bir tarih.
Ama hiçbir şey kalmadı.. Bir yokluğu varsaymışım. Bir HİÇ’e sarılmışım. Çölde serap bile değilsin. Serabın gizli ışığı vardır. Sen ışığı yutan karanlık.. bir kör kuyu.. Ben kör kuyularda kaynak suyu aramışım.

Nasıl olsa biterdi bu aşk. Ama unutulmaz bir hatıra, gençliğin en güzel anısı olarak kalsaydı..
Sana karşı öfke duymuyorum, kırgın değilim, kızgın değilim.. Çünkü sen zaten yokmuşsun. Asıl kızılacak kişi benim.. Küçücük bir toz tanesini bir mücevher sanmışım. Senin ihanetin bana koymadı..Beni kahreden, beni yokeden, beni bin pişman eden tek şey.. bir aşk yaratmış tek başına yaşamışım. Sen zaten yokmuşsun ki.. senin neyine yanayım
,

Lutfen duyarsız kalmayalım Bu Yarın İlerde Bir gün sizin Kardesiniz Bacınız Akrabanızda Olabilir Elimizden geleni Yapalım Su Anda Tuncelide-Hozatta ASkerlik Yapmakta

Saygılarla Tesekkurler

Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder Başa dön
Yeni Başlık Gönder || Cevap Gönder
Mesajları göster:   
   Egze & Askcicegim & Kumru.Net Forum Ana Sayfası -> Resim Albümü Tüm saatler GMT +2 Saat
1 . sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: