|
|
 |
|
downpour_rain
| Tazecik Üye

| Kayıt: 13 Tem 2008 | Son Görülüşü: 28 Ağu 2008 | Mesajlar: 15 Seviye:2 | Altın: 170 |
|
|
|
|
Hepimiz ermeniyiz diyenlere duyurulu ; hepimiz MEHMETCİĞİZ,bir ermeni öldü onbinler yürüdü,her yıl onbinlerce askerimiz şehit oluyor,HANGİNİZ YÜRÜDÜNÜZ ? Simdi bana o adamın ulkemıze faydası vardı dıyceksın o adam ıcın yurunurdu dıyceksınız tamam hepsine eywallah ama bu adamın arkasından yuruyenlere soruyorum hangınız sehitlerimiz için yürüdünüz ? bir ermeni onbin şehitimizden dahamı degerliydi. Vatanımızın değerini bilelim beyler. Ve unutmayalım kı bu vatan hepimizin buna sahip cıkalım 1 delinin arkasından gitmeyelim
KALK YİĞİDİM KALK DÜŞMEK YAKIŞMAZ SANA,
İNTİKAMIN ALINACAK BAK SÖZ VERİYOLAR SANA,
SON YİĞİT O SON YİĞİT BİLE CIKSA AKINA
BU BAYRAK BİR DAHA DÜŞMEYECEK VESİYETTİR SAĞ KALANA
Kardeşlik insan hakları oyunun bir parcasıdır, sehitlerimizi kalleşce vururlarken insan hakları neredeydi söylesenize,söylesenize kundakdaki yavruyu kim katletti söylenecek söz kalmadı gayrı azıcıkda sız dusunun.
bu soysuzlar bu vatansızlar sarsada yurdumu ben yaradandan alırım asıl kanı ve gucumu bir yiğit düşsede arkamdan haykırır milyonlarca genç ALLAHU EKBER ALLAHU EKBER DİYE. Bırakmam bırakmam bayragımı akıtsalarda son damla kanımı
YA RAB,YA RAB güç ver bizlere davamızın senin bu canlar senin şahlansın artık milletin şehitler aşkı için titresin gönüller acaba bu haykırışlar niçin ? bu yürekler desin ki ; bayrak bir,vatan bir,allah bir ülkümüzün ufkunda güneş gibi türkiyeyide görüyoruz bu mısraları söylerken sizler gibi ağlıyoruz Eyy sehitler dile geldi biz niye susuyoruz ŞEHİT ANALARI karşımızda marur marur bakıyor işte bakın türkiye ufkunda hilal ve yıldız buluşuyor
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
imzaya gerek yok )
|
|
|
|
 |
|
 |
|